Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Gelecek Parti’li Ayhan Sefer Üstün’ün evini kurşunlayan saldırganın emniyetteki ifadesi ortaya çıktı

Saldırgan S.A’nın emniyete verdiği ifadesinde, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün'ün bir akrabası ile aralarında alacak-verecek meselesi olduğunu söylediği ifade edildi.

Gelecek Parti’li Ayhan Sefer Üstün’ün evini kurşunlayan saldırganın emniyetteki ifadesi ortaya çıktı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’ün Sakarya Tekeler Mahallesi'nde bulunan evine düzenlenen silahlı saldırının şüphelisi, ifadesinde Üstün’ün bir akrabası ile aralarında alacak-verecek meselesi olduğunu, aradığı kişinin de Üstün’ün evinde saklandığını öğrenince silahla evi bastığını söyledi.

Gelecek Partisi Genel Başkan yardımcısı Ayhan Sefer Üstün'ün Tekeler Mahallesindeki evinin önüne gelen S.A. isimli şahıs elindeki pompalı tüfekle ateş etmeye başladı. Polis, saldırganı kısa sürede gözaltına aldı. Emniyete götürülen S.A.’nın çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilirken, daha önce de intihar girişimin de bulunduğu ortaya çıktı.

“ALACAK VERECEK MESELESİ”

Saldırgan S.A’nın emniyete verdiği ifadesinde, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün'ün bir akrabası ile aralarında alacak-verecek meselesi olduğunu, aradığı kişinin de Üstün'ün evinde saklandığını öğrenince silahla evi bastığını söylediği öğrenildi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER