Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Gazze´de patlama..

Gazze´nin batısında iki ayrı polis kontrol noktasında meydana gelen patlamada şehit olan polis sayısının 3´e yükseldiği bildirildi

Gazze´de patlama..

Gazze´nin batısında iki ayrı polis kontrol noktasında meydana gelen patlamada şehit olan polis sayısının 3´e yükseldiği bildirildi. Bu eylemi gerçekleştirenlerle ilgili bilgilerin ilerleyen zamanda kamuoyuyla paylaşılacağına değinilen açıklamada, bu suçu işleyenlerin cezasız kalmayacağı ifade edildi.

İsrail ordusu ise yaptığı yazılı açıklamada, Gazze´deki hedeflere yönelik saldırı düzenlenmediğini, bu yöndeki haberlerin asılsız olduğunu ifade etti.

Hamas´ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Gazze´nin batısındaki patlamalarla ilgili yazılı açıklama yaptı. Patlamaların ne boyutta olursa olsun kontrol altına alınacağını, güvenlik güçlerinin her türlü koşulun üstesinden gelebilecek güçte olduğunu ifade etti.

Patlamalarla ilgisi olanların bulunacağından emin olduğunu kaydeden Heniyye, ?Gazze tüm komploların üstesinden gelecek. Savaş ve ablukayla gerçekleştiremediklerini bu tür eylemlerle de gerçekleştiremeyecekler.? ifadesini kullandı.

 


Anahtar Kelimeler: Gazze patlama

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER