Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

GALATASARAY KASASINI DOLDURDU

Süper Lig´de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray´ın bu sezon elde edeceği gelir 400 milyon liraya yaklaştı.

GALATASARAY KASASINI DOLDURDU

 Spor Toto Süper Lig´de 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, büyük bir maddi gelirin sahibi oldu.

Sarı-kırmızılı takım, elde ettiği şampiyonlukla hem kendisine gönül verenleri sevindirdi hem de kasasına büyük miktarda para koydu.

Süper Lig´de mücadele ettiği için lige giriş parası alan, elde ettiği galibiyet ve beraberliklerden performans primleri kazanan Galatasaray, şampiyonluk ve şampiyonluk sayısına göre de ödüller alacak.

Süper Lig´deki başarısı dolayısıyla UEFA Şampiyonlar Ligi´nde doğrudan mücadele edecek Galatasaray´ın bu sezonki performans gelirleri 400 milyon liraya yaklaştı.

Gelir kalemleri

Spor Toto Süper Lig´de mücadele ettiği için 30 milyon lira ´´ayak bastı´´ parası alan Galatasaray, toplamda 53,5 milyon lirayı bulan performans priminin de sahibi oldu.

Sarı-kırmızılı takım, şampiyonluk primi olarak 27,5 milyon, şampiyonluk sayısı dolayısıyla da 52,5 milyon lira gelir elde etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi´ne doğrudan katılma hakkını kazanan sarı-kırmızılı takım, katılım ve yayın gelirleriyle birlikte UEFA´dan yaklaşık 30 milyon avro gibi bir geliri de kasasına koyacak.

Elde edilen başarının, lisanslı ürün satışı ve kombine kartlara yansıması göz önüne alındığında, Galatasaray´ın bu sezon kasasına koyacağı gelir 400 milyon lirayı bulacak.

 


Anahtar Kelimeler: GALATASARAY KASASINI DOLDURDU

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER