Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

FURKAN HABER SİTESİNE KAPATILMA İHTARI

Furkan Haber sitesi de kapatılma İhtarı aldı.

FURKAN HABER SİTESİNE KAPATILMA İHTARI

Furkan Vakfı resmi sitesine, Furkan Nesli sitesine ve Alparslan Kuytul ve Furkan Vakfının resmi facebook hesaplarına erişim engellenmişti. Son alınan bilgiye göre Furkan Vakfına ve Alparslan Kuytul´a ait olan tüm instagram hesaplarına erişim engeli konuldu. Son olarak Furkan Haber sitesi de kapatılma İhtarı aldı.

Furkan Vakfına 30 Ocak Salı günü Adana Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından baskın düzenlenmişti. Yapılan baskının ardından resmi site ve hesaplarına da erişim engeli gelmeye devam ediyor.

Alparslan Kuytul´un eşi Semra Kuytul´dan sosyal medya engeline tepki: Furkan ismine düşman olmuşlar

Semra Kuytul, Furkan Vakfına ve Alparslan Kuytul´a ait instagram hesaplarına erişim engeli gelmesi hakkında twitterdan paylaştığı mesajda ?Furkan ismine düşman olmuşlar. FURKAN KUR´AN´IN İSMİ! Furkan Vakfı face, Instagram, Alparslan Kuytul fan Instagram erişimi engellendi? ifadelerinde bulundu.

Kuytul ayrıca ?Bir Furkan Vakfı hesabı kapanır ama kim bilir sabaha kaç tane Furkan Vakfı hesabı açılır? diyerek yarın sabahın güzel bir gün olacağını ifade etti.

Semra Kuytul´un attığı tweetler;

-Furkan ismine düşman olmuşlar. FURKAN KUR´AN´IN İSMİ! Furkan Vakfı face, Instagram, Alparslan Kuytulfan Instagram erişimi engellendi

-Furkan´ın sesini kısmak için hesaplara erişimi engellemek yetmez! İnternete erişimi engellemeniz lazım...

-Bu yapılanları tüm dünyaya tek tek anlatacağız..

-Yarın birgün bizim sesimizi de kısarlarsa yerimizi sevenlerimiz doldurur inşaAllah..

-Tüm kardeşlerimize ve sevenlerimize güveniyorum.. Bu davanın sesini kısamayacaklar..

-Yaptığınız her zulüm bizi davamıza ve birbirimize daha da kemikleştiriyor, FARKETMİYOR MUSUNUZ?

-Yarın yeni bir gün olacak.. Takipte kalın.. FURKAN SUSMAZ!

-FURKAN SUSTURULMAKLA SUSMAZ! BUNU ANLAYAMADIYSANIZ BİZİM HAKKIMIZDA HİÇ BİR ŞEY ANLAMAMIŞSINIZ!!

-Kıymetli kardeşlerim! "Alparslan Kuytul fan" ve "Furkan Vakfı" adıyla kullanılmak üzere en az 7-10 bin takipçisi olan Twitter, Face ve İnstagram hesabı BAĞIŞLAMAK isteyenler bizimle acil olarak irtibata geçsinler!

-Bugün bir Alparslan Kuytul susar bin Alparslan Kuytul konuşur. Bir Furkan Vakfı hesabı kapanır ama kimbilir sabaha kaç tane Furkan Vakfı hesabı açılır..

-Kıymetli kardeşlerim! Özelden kardeşlerimize sürekli kullanıcı adı ve şifreler geliyor. Duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Sabah ola hayrola..



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER