Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Fransız milli marşının ıslıklanması tepki çekti: Türkiye´ye ceza verilmeli

Konya´da oynanan Türkiye-Fransa maçında Fransız milli marşının ıslıklanması tartışma yarattı. Fransa´nın İstanbul Başkonsolosu ´üzüldüğünü´ söylerken, faşist siyasetçi Marine Le Pen bu durumu fırsat bilip Türkiye´ye ceza verilmesi çağrısı yaptı.

Fransız milli marşının ıslıklanması tepki çekti: Türkiye´ye ceza verilmeli

ürkiye A Milli Futbol Takımı´nın Fransa´yı Konya´da ağırladığı maçta Fransa milli marşının ıslıklanması tepki çekti. Fransa´nın İstanbul Başkonsolosu Bertrand Buchwalter, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme maçında Fransa´nın 2-0 yenilmesinin ardından, Twitter hesabından Türkçe olarak ?Beni tek üzen şey milli marşımızın yuhalanması? açıklaması yaptı.

Bertrand Buchwalter@Bertbuch

Beni tek üzen şeyi : milli marşımız yuhalanması

26,3 B

00:33 - 9 Haz 2019

Twitter Reklamları´na ilişkin bilgiler ve gizlilik

 
6.981 kişi bunun hakkında konuşuyor
 
LE PEN FIRSATI KAÇIRMADI: CEZA VERİLSİN

Fransız siyasetinde bir kez daha yükselişe geçen faşist parti Ulusal Cephe´nin Marine Le Pen ise ?FIFA´dan Türkiye´ye cezası verilmesini beklediğini´ söyledi. Türkiye karşıtı tutumuyla da tanınan Le Pen, ?Ulusal bir marşı ıslıklamak, Fransız marşının başına geldiği üzere, her zaman utanç vericidir; bir hakarettir ve fair play değerlerine ters düşer. FIFA´nın, Türk kamuoyunun bu gece gösterdiği saygısızlığa karşı Türkiye Futbol Federasyonu´nu cezalandırmasını bekliyoruz? ifadelerini kullandı. (Dış Haberler)

Marine Le Pen
 
?@MLP_officiel
 
Siffler un hymne national, en l´occurrence la Marseillaise, est toujours une honte, un affront et l´inverse des valeurs de fair-play. 


On attend de la FIFA qu´elle sanctionne la fédération de football turque pour le manque de respect du public turc ce soir. MLP

 
3.792 kişi bunun hakkında konuşuyor
 

 

Ahmet Akpolat
 
?@ahmetakpolat
 

 

Resmi Twitter´da görüntüle
Ahmet Akpolat
 
?@ahmetakpolat
 

Yine Konya yine rakip ülke ulusal marşına ıslık... pic.twitter.com/ukWLjodOY1



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER