Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Flaş sözler... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demirtaş'ı tahliye edecek

İYİ Partili Lütfü Türkkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Demirtaş ile ilgili sözlerini "Terörist olduğuna inanıyorsa, bu teröristi 6 ay sonra Sayın Cumhurbaşkanı tahliye edecektir." ifadeleriyle yorumladı.

Flaş sözler... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demirtaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ben inanıyorum ki bizim yargımız Selahattin Demirtaş gibi bir teröriste böyle bir imkan hazırlamaz." açıklamasına değinen İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan "Sayın Cumhurbaşkanı böyle dediyse benim endişem var. Gerçek anlamda terörist diyorsa, terörist olduğuna inanıyorsa, bu teröristi 6 ay sonra Sayın Cumhurbaşkanı tahliye edecektir." dedi. 

Türkiye'de en büyük teröristin, terörist başı Abdullah Öcalan olduğunu vurgulayan Türkkan, Öcalan'ın mektubunun yerel seçimlerde okutulmasına müsaade edildiğini söyledi. 

TERÖRİST AYRIMI VAR

Terörist ayrımı yapıldığını ifade eden Lütfü Türkkan, "Selahattin Demirtaş terörist, bu da terörist. Sizin için, sizinle beraber hareket eden teröriste 'iyi' deyip hareket etmeyene 'kötü terörist' deme şansınız yok. Bunda bir ayrımcılığa giderseniz Türkiye'nin sonu kötü olur." yorumunu yaptı. 

ADALETİ BAKANI GÜL HAKİMLERİN TAVRI VE TUTUMUNDAN RAHATSIZ

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün "Anayasa kararları bağlayıcıdır." açıklamasına ilişkin değerlendirmesi sorulan Türkkan, "Adalet Bakanı, hakimlerin tavrından ve tutumundan rahatsız. Ama burada yapması gereken, bu şekilde şikayet etmek yerine Anayasa Mahkemesinin kararını tanımayan hakim hakkında soruşturma başlatmak. HSK'nin bu konuda harekete geçmesi lazım." cevabını verdi. 

TANK PALET PEŞKEŞ ÇEKİLMİŞTİR, HULUSİ AKAR UTANIYOR

Tank Paleti Fabrikası konusundaki tartışmalarla ilgili soru üzerine de Türkkan, "Peşkeş çekilmiştir orası. Bu ayıptan emin olun başta Hulusi Akar olmak üzere herkes utanıyor. Sadece orayı alanla orayı verdiren bu konuda kayıtsız. Onun dışında iktidar mensupları, milletvekilleri dahi bu ayıptan utanıyorlar." ifadelerini kullandı. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER