Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Flaş iddia! Muharrem İnce Mesut Yılmaz'la görüşecek

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, CHP'den ayrılıp yeni bir parti kurmaya hazırlanan Muharrem İnce'nin "Partimde kalmak için kendimi zorluyorum ama olmuyor" dediğini ileri sürdü.

Flaş iddia! Muharrem İnce Mesut Yılmaz

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, 'İnce, İstanbul'da başladı' başlığıyla yayımlanan yazısında sözlerine "Muharrem İnce'yi dün bazı CHP milletvekillerinden telefonla arayanlardan 'Gel bu işten vazgeç. Mücadeleni partimizde sürdür' diyenler de, 'Haklısın. Bizim de rahatsızlıklarımız var. Belediye başkanları illerinde partiyi yönetir hale geldi' diye yakınanlar da var" ifadesiyle başladı.

Öztürk, şöyle devam etti:

"İnce, CHP'den ayrılacağını, partisini kuracağını belirtti, 'Partimde kalmak için kendimi zorluyorum ama olmuyor' dedi. Kendisine ve arkadaşlarına yapılanları affetmiyor. O da, belediye başkanlarının seçimlere bu kadar müdahil olmasına tepkili.

Yeni parti için görüşlerine önem verdiği ve birlikte yürümek istediği bazı isimlerle telefonla konuştu. Dün de İstanbul'a gitti. Bazı görüşmeler yapıyor. Konuştuğu 18 kişiden 17'si, 'Varım' dedi. Yeni bir siyasi parti kurulmasının gerekliliğini de anlattı. İnce'nin hem hemşehrilik, hem deneyimleri nedeniyle konuşacağı isimlerden birisi de eski Başbakan Mesut Yılmaz olacak. Yılmaz ve İnce'nin eskiye dayanan dostluğu var. Bu dostane bir görüşme olacak."

Kaynak: .milligazete.com.tr



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER