Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Filistinli Şehidin Babasından ?Dünya Sessizce İzliyor? Tepkisi!

Geçtiğimiz çarşamba günü işgalci İsrail güçleri tarafından şehit edilen Musab Firas Temimi´nin (17) babası, ?Hiç kimse bizi dinlemiyor, kimse yaşadıklarımızdan dolayı çektiğimiz acıyı hissetmiyor.? diyor.

Filistinli Şehidin Babasından ?Dünya Sessizce İzliyor? Tepkisi!

Filistin Sağlık Bakanlığı, geçtiğimiz çarşamba günü Batı Şeria´nın Ramallah kentinde yer alan Deyr Nizam köyünde işgalci İsrail güçleri tarafından vurulan Filistinli gencin 17 yaşındaki Musab Firas Temimi olduğunu duyurdu.

Bakanlığa göre, bir kurşunla boynundan yaralanan genç, Ramallah´ta hastaneye kaldırıldıktan birkaç dakika sonra hayata gözlerini yumdu.

Musab´ın da bir parçası olduğu Temimi ailesi, 11 Aralık´ta Ahed Temimi´nin tutuklandığı Nebi Salih köyüne komşu olan Deyr Nizam köyünde yaşıyor.

İşgalci İsrail askerlerinin çarşamba günü Deyr Nizam köyüne baskın düzenlediğini ve köydeki gençlerin de işgalci askerlere direnmek için sokağa çıktığını söyleyen Musab´ın babası, sözlerine şunları da ekliyor:

?İşgalciler hem Deyr Nizam´a hem de Nebi Salih´e sürekli baskın düzenliyor, buraya gelip köy sakinlerini rahatsız ediyor, gece vakti evlerimize giriyor ve sokaklara ses bombaları atıyor. Bu bizim için her gün yaşanan bir gerçeklik. Öylece sessiz kalıp izlemeye devam edemeyiz. Hiç kimse bizi dinlemiyor, kimse yaşadıklarımızdan dolayı çektiğimiz acıyı hissetmiyor. Dünya yaşananları yalnızca sessiz bir şekilde izliyor.?

Söz konusu baskın sırasında katledilen Musab, 2018 yılında işgalci İsrail güçleri tarafından şehit edilen ilk Filistinli olarak kayıtlara geçti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER