Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Filistin'den Türk bayrağının yakılmasına tepki! Hamas'tan açıklama...

Türkiye'nin Ayasofya'yı tekrar ibadete açmasının ardından, 9 İsrailli alçakça bir saldırıya imza attı. Türkiye'deki bazı siteler de bu provokasyona alet olurken Hamas'tan bu duruma tepki geldi

Filistin

Türkiye'nin Ayasofya'yı yeniden ibadete açmasının ardından, işgal altındaki Kudüs'te bulunan Türkiye Konsolosluğu'nun önünde toplanan 9 kişilik İsrailli grup, alçakça bir provokasyona imza attı. 

Elde edilen görüntülerde, Türkiye Konsolosluğunun önünde tek başlarına oldukları görülen İsrailliler, Türkiye bayrağını yakma alçaklığını gösterdi. Bunun üzerine, Hamas'tan sert bir açıklama geldi.

milligazete.com.tr'ye konuşan Hamas Sözcüsü Sami Ebu Zuhri, Türk bayrağına yapılan alçak saldırıyı sert bil dille kınarken, "Bu saldırı Türkiye'nin şanından ve egemenliğinden hiçbir şey azaltmaz." dedi.

Ebu Zuhri, milligazete.com.tr'ye yaptığı özel açıklamada şunları söyledi:

"Türkiye'nin almış olduğu Ayasofya kararını destekliyor ve memnuniyet duyuyoruz. Ayasofya hakkında her türlü tasarruf Türkiye'nin hakkıdır. Ayasofya Türkiye'nin mülküdür. Bu kararın ardından, işgal altındaki Kudüs'te bulunan Türkiye Konsolosluğu önünde Türk bayrağına yapılan alçak saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırı Türkiye'nin şanından ve egemenliğinden hiçbir şey azaltmaz."

'UCUZ PROVOKASYONLARA GELMEYELİM'

Son olarak Türkiye'de bazı internet haber sitelerinde, "Ey Filistinli kardeşlerimiz neredeydiniz" başlığıyla haberin yayınlanmasına da değinen Ebu Zuhri, "Filistinliler her zaman Türkiye'nin yanındadır. Bu tarz provokasyonlara gelmeyelim. Kardeşliğimizi asla bitiremeyecekler." ifadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER