Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

FETÖ´ye karşı mücadele verdi, karşılığı sürgün oldu

15 Temmuz gecesi okuduğu selalar ile millete güven veren Esenler Sondurak Camisi müezzini M.D. darbeciler ve FETO´ya ?it? dediği için soruşturmaya uğradı ve sürgün üstüne sürgün yedi.

FETÖ´ye karşı mücadele verdi, karşılığı sürgün oldu

Milat Gaetesi´nden Koray Taşdemir´in haberi...

İstanbul Esenler Sondurak Camisi´nde müezzinlik yapan M.D., 15 Temmuz öncesinde ve sonrasında FETÖ´ye yönelik sosyal medyadan yaptığı hakaretler yüzünden önce Arnavutköy´e ardından ise 15 Temmuzun yıldönümünde sembolik bir anlam taşıyan Silivri´ye sürgün edildiğini iddia etti.

Hakkında asılsız iddialar yapıldı

15 Temmuz hain darbe girişiminde sabaha kadar sela okuyan, sosyal medyadan halkı darbeye karşı mücadele çağıran ve günlerce meydanlarda demokrasi nöbeti tutan müezzin M. D.´nin verdiği mücadele bir takım kişileri rahatsız etti. Hakkında asılsız iddiaların ortaya atıldığını belirten M.D. Sondurak Camisi´ndeki görevine iade edilmeyi bekliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı´nın bu adaletsizliği gidermesini isteyen M.D., ?Bu adaletsizlik son bulmalı. İnanın evimi taşıyacak durumum bile yok? diyor.

Darbenin 3. yıldönümünde sürgün yedi

FETÖ´ye yönelik sosyal medya paylaşımlarından dolayı hakkındaki kınama ve uyarı cezalarının ardından bir de sürgün yediğini dile getiren M.D., ?Bir de baktım ki kendimi Arnavutköy´de buldum. İl Müftülüğü´ne gittim bana ?Mahkemeye git haklıysan geri dönersin´ dediler. İdare mahkemesine dava açtım hala devam ediyor. Evim Esenler´de beni Arnavutköy´e verdiler. Orada kalabileceğim lojman da yok. İşaret dili kursuna katıldığım için bazı günlerde vakit namazlarına gidemedim. Bu yüzden bu kez de Silivri´ye sürdüler. Hem de tam 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. seneyi devriyesinde. Özellikle neden beni FETÖ´cülerin yattığı Silivri´ye sürdüler?? Ben bunu FETÖ´cülere yaptığım hakaretler yüzünden başıma geldiğini düşünüyorum? ifadelerini kullandı.   

Lojmanımı elimden aldılar

Dizindeki rahatsızlık nedeniyle ameliyat olduğunu ve rapor aldığını söyleyen müezzin, bu süre içinde camiye gitmediği yönünde şikayet edildiğini ve oturduğu lojmandan çıkarıldığını iddia etti. M.D., ?Benim lojmanımı elimden aldılar. Anıtlar Derneği´ni aradım, sonuç alamadım. Kendilerini mahkemeye verdim.  Şu an kiramı kendim ödemeye çalışıyorum, üniversitede okuyan bir çocuğum var. Lütfen bu yaşadığım sıkıntılar giderilsin? diye konuştu.

Gazamız mübarek olsun

Müezzin M.D.´nin 15 Temmuz´da okuduğu selanın ardından vatandaşa şu çağrıyı yaptı: ?Vatanımız ve milletimiz üç beş tane çapulcudan serseriden korkacak ve esir olacak değildir. Bütün halkımızı devletimiz ve emniyet güçlerimiz mümkün olduğu kadar sokaklara ve şu an İstanbul´da havaalanına davet etmektedir, Allah vatanımıza zeval vermesin. Birliğimizi beraberliğimizi bozmaya çalışanları Allah, Kahhar ismiyle kahretsin. Geceniz mübarek olsun, gazamız mübarek olsun.?



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER