Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

FETÖ´NÜN TIP İMAMI HÂLÂ REKTÖR

Milletvekili Şamil Tayyar´ın ortaya çıkardığı tutanaklarda, gizli tanık olan dünyanın FETÖ´nün tıp imamı dediği Ali Gür, rektör olduğu 17 aydır tartışmaların gündeminden düşmüyor. Gür, Millî Gazete´nin attığı "Rektörü Kim Koruyor" manşetinden sonra birçok

FETÖ´NÜN TIP İMAMI HÂLÂ REKTÖR

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, gazetemizin hakkında ortaya çıkardığı evrakları, kelime oyunu ile hazırlanmış ihbarnamelerle örtbas etmeye çalışıyor. Hukuka aykırı olarak yrd. Doçent yapılan Ferit Serkan Öngel´in 55 puan ile atanabileceğini iddia eden Gür´ü, üniversite sitesinde yazan ?Yabancı dilbilgisi kriterleri? bile yalanlıyor. Ayrıca Gür, yurt dışına çıkış izni vererek Yunanistan´a kaçışına sebep olduğu, PKK üyeliği ile yargılanan Nevra Akdemir hakkında da şok bir açıklama yaptı. Akdemir´in 8. Ağır Ceza Mahkemesi´nde PKK üyeliği ile yargılanmasından haberi olmadığını iddia eden Gür, ?Kişinin talebi üzerine, hakkında herhangi bir adli ve idari işlem olmaması nedeniyle verilmiştir? diyerek, olaydan habersiz olduğunu söyledi.

YÜKSEKOKUL PUANI İLE FAKÜLTE ATAMASI YAPILMIŞ

Gaziantep Üniversitesi´ndeki atamalarda belirlenen en alt limit olan 50 puan, merkez kampüs dışındaki meslek yüksekokulları ve yeni açılan programlar için geçerli. Gaziantep Üniversitesi´nin sitesinde geçen Akademik Yükseltme ve Atanma Kriterleri kısmında ?Merkez kampüs dışında bulunan meslek yüksek okulları ile ilk defa öğrenci alınacak programlardan yardımcı doçentliğe atanmak için başvuran adayların ÜDS ve eşdeğeri sınavlardan 100 üzerinden en az 50 puan olması şartı aranır? deniliyor. Ancak Akademisyen Serkan Ferit Öngel´in, 17 Mart 2015 tarihinde İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi´ne atandığı ortaya çıktı. Atamanın yapıldığı İslahiye İİBF ise 2009 yılında eğitime başlıyor. Bu veriler ışığında Öngel´in atama puanının en az 65 olmak zorunda olduğu ve atamanın gayri hukuki olduğu anlaşılıyor.



Anahtar Kelimeler: FETÖ İMAMI REKTÖR

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER