Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"FETÖ´NÜN SİYASİ VE İKTİSADİ AYAĞI ARAŞTIRILSIN" TEKLİFİNE RET

İYİ Parti´nin TBMM´ye sunduğu ve Saadet Partili milletvekilleri tarafından da desteklenen ?FETÖ´nün siyasi ve iktisadi ayağı araştırılsın? teklifi AKP´li milletvekilleri tarafından reddedildi.

İYİ PARTİ´DEN TEPKİ:  TAKDİR AZİZ TÜRK MİLLETİNDİR

Konuya ilişkin olarak İYİ Parti´den yapılan açıklamada ?İYİ Parti olarak, FETÖ´nün siyasi ve iktisadi ayağının tüm yönleri ile araştırılmasını sağlamak için verdiğimiz araştırma önergesi Ak Parti ve MHP´nin oyları ile reddedilmiştir. Takdir aziz Türk milletinindir? ifadeleri kullanıldı.

İYİ Parti´nin TBMM´ye sunduğu ve Saadet Partisi tarafından da destek gören teklifin AKP tarafından reddedilmesi sonrası İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu da açıklamada bulundu.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunan Ağıralioğlu, ?İYİ Parti olarak verdiğimiz, ?FETÖ´nün siyasi ve iktisadi ayağı araştırılsın? teklifimiz, AK Parti ve MHP oyları ile reddedildi. Takdir milletimizindir. Allah´ın huzuruna iftira atan olarak çıkmaktansa iftira atılan ve gadre uğramış olarak çıkmak daha iyidir...? dedi.

 

SAADET PARTİSİ DESTEK VERDİ

Konuya ilişkin olarak Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman da sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulundu.

Karaduman, ?TBMM Genel Kurulunda Saadet Timi olarak bizim de desteklediğimiz, İyi Parti tarafından verilen ?15 Temmuz´un Siyasi Ayağının Araştırılması´ ile ilgili teklif reddedildi? ifadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER