Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

FETÖ ELEBAŞI GÜLEN´LE FOTOĞRAF ÇEKTİREN İSME KRİTİK GÖREV

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ile fotoğraf çektiren AKP´li 12 isimden 5´i 24 Haziran seçimlerinde vekil olarak seçilmişti. O fotoğroftaki bir isme daha parti içinde kritik görev verildi.

FETÖ ELEBAŞI GÜLEN´LE FOTOĞRAF ÇEKTİREN İSME KRİTİK GÖREV

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dış İlişkiler Başkan Yardımcılarını belirledi. Buna göre AKP Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevine 24., 25. ve 26. Dönem Van Milletvekili Burhan Kayatürk, 23. ve 24. Dönem Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, Meryem Göka, 27. Dönem AntalyaMilletvekili Sena Nur Çelik, AKP Yedek MKYK Üyesi Emre Ete, 22. ve 23. Dönem Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan ve 27. Dönem İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya getirildi.

AKP Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevine getirilen isimler arasında yer alan AKP eski Milletvekili Afif Demirkıran dikkat çekti. Demirkıran, daha önce Pensilvanya´ya giderek Fethullah Gülen´le görüşen 12 AKP´li vekil arasında yer almıştı.O fotoğrafta yer alan 5 isim ise 24 Haziran seçimleriyle birlikte yeniden Meclis´e girmişti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER