Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu iddiası: Kafasında başka bir aday var

Gazeteci Fatih Altaylı'dan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olacağı söylemlerine ilişkin çarpıcı bir iddia geldi. CHP içinden bazı kişilerle görüşen Altaylı, "Kafasında başka bir aday var" dedi.

Fatih Altaylı

Millet İttifakı'nın Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Erdoğan'ın karşısına çıkaracağı aday merakla bekleniyor. Altılı Masa, kesin seçim tarihi açıklanmadan cumhurbaşkanı adayını açıklamayacaklarını dile getirirken, gazeteci Fatih Altaylı'dan çarpıcı bir iddia geldi.

CHP içinden bazı isimlerin iddialarına yer veren Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olması beklenen Kemal Kılıçdaroğlu'nun kafasında başka bir ismin olduğunu öne sürdü.

Altaylı, "CHP içinden isimler, 'Kemal Kılıçdaroğlu bu koltuğa çok yakışır ama onun kafasında başka bir isim var. Masadaki havayı tam olarak anladıktan sonra masadaki kimsenin itiraz etmeyeceği bu adayı ortaya koyacak' diyorlar" dedi.

Altaylı'nın köşe yazısında ilgili bölüm şu şekilde:

"CHP dışındaki bazı partilerin kendi teşkilatları içinde Kemal Kılıçdaroğlu adı üzerine bir teşkilat yoklaması ya da teşkilat içi anket yaptıklarını ve sonuçların Kılıçdaroğlu lehine olmadığı fısıldanıyor.Advertisement

Parti örgüt yöneticileri “Genel başkanların kararına saygı duymakla birlikte” Kılıçdaroğlu’nun riskli bir aday olduğunu genel merkezlere bildiriyorlar.

Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen güvendiğim kişiler, 'Kemal Bey aday olmayı istiyor. Kararlı görünüyor' diyorlar. Ancak yine CHP içinden isimler, 'Kemal Kılıçdaroğlu bu koltuğa çok yakışır ama onun kafasında başka bir isim var. Masadaki havayı tam olarak anladıktan sonra masadaki kimsenin itiraz etmeyeceği bu adayı ortaya koyacak' diyorlar."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER