Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Fatih Erbakan´dan ´tahliye´ açıklaması!

31 Mart yerel seçimlerinden sonra merhum Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan´ın oğlu Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan tarafından tahliyesi istenen, Saat Partisi Genel Merkez binası bugün icra yoluyla boşaltıldı. Konuyla

Fatih Erbakan´dan ´tahliye´ açıklaması!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan´ın açıklaması şöyle:

Bugun gerçeklestirilen zorunlu ve tamamıyle hukuki tahliye işlemine gösterilen tepkiler malesef bir siyasi algı oyunudur.

Saadet Partisi bundan ?tam 6 ay once? kesinlesen mahkeme kararıyla, binayi hukuken tahliye etmek zorunda olduğunu öğrenmiştir. Bu olay tamamen hukuki ve haklı  bir sürecin sonucudur. Ortada iddia edildiği gibi bir mağduriyet yoktur.

Bugün burada, degisen dunya kosullarinı dogru okuyup, Turkiyemizin gelecegi icin pozitif ve yapici bir biçimde, Milli Goruşun ruhuna, prensiplerine uygun bir siyaset yapmayı terk edip, günlük, sert üsluplu, yıkıcı bir siyaset yapmayı tercih eden Saadet Partisi´nin Milli Görüş prensiplerine uygun olmayan siyaset anlayışı tahliye ediliyor.

Biz geçmişimizin hatırına 6 ay once elde ettiğimiz tahliye hakkına rağmen, Saadet Partisi yetkililerinden gelen özel rica üzerine, 31 Mart Mahalli İdareler seçiminin geçmesini bekledik.

Ancak, 1 nisan 2019 tarihinde binayı boşaltmayı taahhut eden, tarafımıza parti yetkilileri tarafından imzalı ?taahhütname? sunan  Saadet yetkilileri bizi şaşırtmadılar.

 Tamamen haklı, hukuki bir Yasal işlemi dahi siyasi şova dönüsturmeyi tercih ettiler..
Milli Goruş siyasetinin temeli ahlaktır, ahlak sahibi Milli Görüşçü insanların sözleri, taahutleri Senettir.  Sözünde durmak Müslümanlığın şiarıdır.

Bu bina Refah partisinin iktidarına ev sahipliği yaptı, bundan böyle de Milli Goruşun ruhuna uygun bir şekilde, Milli Görüş prensipleri doğrultusunda çalışan, Türkiye sevdalılarinina hizmet binası olacaktır, tarihindeki şanlı günlere yeniden şahitlik edecektir.

4 ay once imzaladiklari tahliye tahutnamesinden hiç bahsetmeden bu yasananları siyasi malzemeye donüşturup,  buradan kendilerine siyasi ikbal bekleyenlerin kucağinda Erbakan resmi olsa da, siyasetlerinde Milli Gorusten eser kalmamistir.

Tum iyi niyetimizi suistimal eden,  Saadet yetkilileri imzaladıkları taahutnamenin geregini de yapmadıkları için, bundan tam 6 ay önce elde ettiğimiz tahliye hakkımızı bugün kullanmak durumunda kaldık.

Bir kez daha üzerine basarak ifade ediyoruz ki; bugün Saadet Partisi´nin Milli Görüş prensiplerine uygun olmayan siyaset anlayışı tahliye ediliyor.

Bu olayın tüm Milli Görüşçülere, Milli Görüş Hareketi´ne ve aziz milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER