Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

EYT ne zaman çıkacak? AK Partili isim bu kez EYT için tarih verdi

Yüz binlerce kişinin mağduru olduğu EYT yılan hikayesine döndü. EYT ne zaman çıkacak veya EYT çıkacak mı diye merak edilirken AK Partili Muhammed Emin Akbaşoğlu canlı yayında EYT için tarih verdi....

EYT ne zaman çıkacak? AK Partili isim bu kez EYT için tarih verdi

EYT haberleri: AK Partili yetkili EYT canlı yayında tarih verdi

Yüzbinlerce EYT mağdurunu yakından ilgilendiren son dakika EYT açıklaması AK Parti Çankırı Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu’ndan geldi. EYT ne zaman çıkacak konusu yılan hikayesine döndü. Haklarını isteyen EYT’liler sorunlarının düzeltilmesini istiyor. 24 TV’de Arafta Sorular programına katılan Akbaşoğlu, EYT hakkında beklenti içerisinde olanlara yönelik kritik bir açıklamada bulundu. 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar hakkında da konuşan AK Partili Akbaşoğlu, EYT mağdurları için yaptığı açıklamada tarih verdi. EYT'lilerin şu anda içinde bulunduğu durumun 2002 öncesi yasaya dayandığını söyleyen Akbaşoğlu, EYT ile ilgili  durumun çalışma programlarının içerisinde yer aldığını belirtti. Akbaşoğlu, “İnşallah 2022 yılı içerisinde EYT’lilerle ilgili de ne yapacağımızın müjdesini, Çalışma Bakanımızla beraber paylaşacağız.” ifadelerini kullandı.

EYT hakkında konuşan ve tarih veren Muhammed Emin Akbaşoğlu, şöyle konuştu: 

“EYT diye kavramsallaştırılan bir yapılanma söz konusu. Bunun özü, AK Parti iktidarından önceye denk geliyor, 2002 senesi. Hem prim hem de yaşınızı doldurmanız ile beraber emekli olabilme hakkının size verildiği 1999 yılına ait bir kanuni düzenleme mevcut. Bugün de geçerliliği devam ediyor.

EYT yapılanmasında olan değerli kardeşlerimiz bu konuda bir yaklaşım sergileyerek daha önceki düzenlemelere göre kendilerine yaşın isabet ettiğini daha fazla çalışarak emekli olabileceğini ifade ederek, ben primimi doldurup şu yaşa geldikten sonra emekli olabileyim şeklinde yaklaşımlarını ortaya koyuyorlar.

Biz toplumun bütün kesimlerinin taleplerini dinleyen ve onlara çözüm üreten bir durumdayız. AK Parti olarak biz bir sıralama ilan ettik. Bu sıralama çerçevesinde tüm bu sorunların çözüme kavuşacağını belirtmek isteriz. EYT’li kardeşlerimizin durumu çalışma programımızın içerisinde yer alıyor. İnşallah 2022 yılı içerisinde EYT’lilerle ilgili de ne yapacağımızın müjdesini, Çalışma Bakanımızla beraber paylaşacağız.”



Anahtar Kelimeler: zaman çıkacak? Partili tarih verdi

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER