Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

?EYT mağdurları MHP´nin attığı kazığı unutmasın?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) hakkında her gün bir tartışma konusu ortaya çıkarken CHP´li Özgür Özel MHP hakkında çok konuşulacak sözler sarfetti.

?EYT mağdurları MHP´nin attığı kazığı unutmasın?

CHP milletvekili Özgür Özel EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) mağdurlarına seslenerek EYT´lilerin MHP´nin attığı kazığı unutmamaları gerektiğini söyleyerek ?MHP milletvekillerini gördüğünüzde hesap sorun? dedi.

?EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR (EYT) DEĞİL EMEKLİLİKTE MHP´YE TAKILANLAR?

Özgür Özel katıldığı bir bir televizyon programında EYT´lilerin sorunlarına değinerek MHP´nin Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili seçim öncesi verdiği sözleri tutmadığı söyledi. Programın sunucusunun ?Ne olacak bu EYT´lilerin durumu? sorusu üzerine Özel, çok tartışılacak şu sözleri söyledi.

?Emeklikite Yaşa Takılanlar´ın artık sorunu Emeklilikte MHP´ye Takılanlar olmuştur. Bu konuda ciddi bir toplumsal baskı oluşturmaları gerekiyor. CHP, HDP, İYİ Parti ve MHP´nin  EYT´lilerin sorunu için kanun teklifi var ama MHP şöyle diyor. Biz Cumhur İttifakı´nın ruhuna sadığız, AKP´nin istemediği hiçbir şey yapmayız. Başka partiyle birlikte oy kullanmayız, diyor. O zaman seçim vaatlerinin tamamı boş. Seçim beyannamesini at çöpe gitsin. AKP´nin seçim beyannamesini MHP´nin ki diye dağıtmak lazım. AKP´nin seçim beyannamesinde de EYT yok. Emeklikte Yaşa Takılanlardan bunlar 24 Haziran seçimlerinde oy istediler. Şimdi EYT´lilerin MHP milletvekilleri üzerinde demokratik bir baskı oluşturmaları gerekiyor. Gördüklerinde sözünüzü tutun demeleri lazım.?

 

"EYT MAĞDURLARI İÇİN KANUN TEKLİFİNİ MHP VERSİN BİZ DESTEKLERİZ"

CHP,HDP ve İYİ Partinin  TBMM´ye bir kanun teklifi geldiğinde  EYT´lilere verdiği sözü tutmaları için tam kadro gelmeleri gerekiyor diyen Özgür Özel böyle bir durumda ?MHP´lilerin de EYT´lilere attığı kazığı bir daha tekrarlamaması lazım? dedi.

Özel ayrıca EYT mağdurlarının sorunu çözmek adına kanun teklifini MHP verirse CHP´nin bu kanun teklifine destek vereceğini de açıkladı



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER