Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

EV SAHİBİ EĞİTİM BİR SEN OLDU

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Mart ayı toplantısı Eğitim Bir Sendikasının ev sahipliğinde yapıldı.

EV SAHİBİ EĞİTİM BİR SEN OLDU

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Mart ayı toplantısı Eğitim Bir Sendikasının ev sahipliğinde yapıldı.

Ellinin üzerinde üye kuruluşun temsil edildiği toplantıda deprem, deprem yardımları, Depremzedelerin problemleri ve 28 Şubat darbe döneminde devam eden mağduriyetleri, öne çıkan gündem konuları oldu.

Programın açılış konuşmasını yapan Gönüllü Kuruluşlar Başkanı   Ahmet Taş ev sahipliği için Eğitim Birsen 1Nolu Şubeye teşekkür ettiğini başarılar dilediğini bildirdi. Programda bir konuşma yapan Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı ve Memursen İl Temsilcisi Mehmet Emin Aslantürk, sendikanın kuruluşu ve bugüne kadar verdiği hizmetler konusunda bilgiler verdi, katılımcılara teşekkür etti.

Kızılay Şube başkanı Cafer Beydilli deprem yaralarının sarılmasında Kızılay’ın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Son günlerde Kızılay’a yönelik asılsız tenkitler hakkında açıklamalarda bulundu.

Farklı kurum temsilcilerinin deprem yaralarının sarılması, özellikle manevi moral tedavilerinin  temini konusunda görüş ve düşünceleri dile getirildi.

Gönüllü Kuruluşlar başkanı Taş, yaptığı bilgilendirmelerde sivil kurumların depremin oluşundan itibaren gerek arama kurtarma, gerek temel ihtiyaçların temini, gerekse ilimize gelen Depremzedelerin mekanlara yerleştirilmesi ve ihtiyaçlarının temini konusunda Özverili takdire şayan çalışmalar yürüttüklerini yürütmeye devam ettiklerini bildirdi.

Taş 26. yılına giren 28 Şubat darbe dönemi ile ilgili olarakta, darbeyi yapanların adli tip kararı ve Cumhurbaşkanı affı ile darbe  sanıklarının affedilmesi, bununla birlikte aynı durumda olan,ileri yaşta ve hasta, Sivas ve 28 Şubat mahpuslarının unutulmasının Adalet adına toplum vicdanını yaralayan uygulamalar olduğunu bildirdi.

Taş sözlerinin sonunda büyük bir coğrafya parçamızı ve 20 Milyona yakın insanımızı etkileyen yıkıcı depremin izlerini tamir edebilmek için, devlet ve millet olarak birlikte çalışmamız gerektiğini dile getirdi. AFAD da  içinde olmak üzere, deprem çalışmalarında eksiklikleri görülen kurumların mutlaka gözden geçirilmesi ve eksikliklerin giderilmesi gerektiğini bildirdi. Depremde hayatını kaybedenlere Rahmet, yaralılara acil şifa milletimize başsağlığı dilekleri ile konuşmasını  tamamladı

 

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bürosu



Anahtar Kelimeler: SAHİBİ EĞİTİM

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER