Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Eski AKP'li vekilden flaş iddia: Selahattin Demirtaş'ın ipi çekildi

Eski AKP Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'ndan flaş iddia geldi. Miroğlu, "PKK, Selahattin Demirtaş’ın ipini çekti" iddiasında bulundu.

Eski AKP

Eski AKP Mardin Milletvekili ve AKP MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve terör örgütü PKK ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İktidara yakınlığıyla bilinen 24 TV’de Esra Elönü’ye konuk olan Miroğlu, "PKK, Selahattin Demirtaş’ın ipini çekti bir daha dönüş olmaz" dedi. 

Miroğlu'nun iddiaları şu şekilde:

"Selahattin Demirtaş ve PKK arasında olan bu karşılıklı tartışmayı ciddiye almak gerekiyor. Bunun seçimlere yansıyacağını düşünüyorum. 7-8 ay var seçimlere, bu süreçte HDP'de beklenmedik gelişmeler olabilir. Selahattin Demirtaş'ın desteklenmesi yoluyla PKK'ya karşı bir tavır da görebiliriz ama tersi de olabilir. Bu kolay olacak bir şey değil. HDP'de siyaset yapan insanların PKK'ya karşı böyle bir tavır koyma ihtimali çok zayıf. 

Bugün PKK ona diyor ki 'sen bir hiç'sin. Hatta münafıksın dediler. Devletin bize baktığı gibi bakıyorsun diye bunu söylediler...Demirtaş'ın ipi çekildi gibi geliyor, bir daha geri dönüş olmaz.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER