Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Eski Trabzonsporlu Barış Ataş, Amed Sportif Faaliyetler´e Transfer Oldu

TFF 2´nci Lig ekiplerinden Amed Sportif, bir zamanlar U19 ve U21 milli takımının yıldızı ve 2010 ile 2013 sezonlarında Trabzonspor forması giyen, 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Barış Ataş´ı transfer etti.

Eski Trabzonsporlu Barış Ataş, Amed Sportif Faaliyetler´e Transfer Oldu

10. 08. 2018 Cuma

Geçen sezon TFF 3´üncü Lig ekiplerinden Erokspor´da forma giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Barış Ataş´ın Amed Sportif Faaliyetlere´e transfer olduğu öğrenildi. Barış Ataş´ın transferi, Diyarbakır futbol camiasında memnuniyet ve sevinçle karşılandı.

TFF 2´nci Lig Beyaz Grup´ta mücadele edecek olan Amedspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, yeni transferleri Barış´ın çok kaliteli bir futbolcu olduğunu belirterek, "Daha önce bizde bir buçuk sezon oynadı. Kendisini Diyarbekirspor ve Trabzonspor´dan da biliyoruz. Bu sezon kendisinden çok şey bekliyoruz. Takıma çok şey katacağı inancını taşıyorum, hayırlı olsun" dedi.

"KENTİME OLAN VEFA BORCUMU ÖDEMEK İÇİN GELDİM"

Kendisini Amed Sportif´e bağlayan bir yıllık sözleşmeye imza atan Barış Ataş ise, "Hiçbir maddi beklenti içinde olmadan, zor bir süreç geçiren Amedspor´umuza ve kentimize olan vefa borcumu ödemek için geldim. Amedspor´da başarılı bir sezon geçireceğimi düşünüyorum. Her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Barış Ataş, imza töreninden sonra yeşil- beyaz- kırmızılı takımın Kartepe´deki kamp kafilesine dahil oldu.

Kaynak: sondakika.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER