Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Esed’in danışmanı Buseyna Şaban: ABD petrollerimizi çaldı, dava açmayı düşünüyoruz

Suriye rejiminin başı Beşar Esed’in danışmanı Buseyna Şaban, “petrolü güvenceye aldık” açıklamasının ne anlama geldiğini derinleştirmeyen ABD Başkanı Trump ve Amerika Birleşik Devletleri’ne dava açmanın gündemlerinde olduğunu söyledi.

Esed’in danışmanı Buseyna Şaban: ABD petrollerimizi çaldı, dava açmayı düşünüyoruz

Suriye rejiminin başı Beşar Esed'in danışmanı Buseyna Şaban, "Suriye, ABD'ye petrollerini çaldığı için dava açmayı düşünüyor" açıklamasını yaptı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Amerikan askerlerini Suriye'den çekmesinin ardından Twitter üzerinden yaptığı, “ABD petrolü korumaya aldı” açıklaması o dönemde gündem olmuştu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed'in danışmanı Buseyna Şaban, Beyrut merkezli Al-Mayadeen televizyonuna konuştu.

Şaban, “petrolü güvenceye aldık” açıklamasının ne anlama geldiğini derinleştirmeyen ABD Başkanı ve Amerika Birleşik Devletleri'ne dava açmanın gündemlerinde olduğunu söyledi.

Şaban, “Suriye ABD'ye karşı uluslararası mercilere başvurarak dava açmanın yollarına bakıyor, bunun sebebi de onların Suriye petrolünü çalması” ifadesini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER