Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ESED REJİMİNDEN PİŞKİN AÇIKLAMA: NORMAL SİLAH KULLANSAK YETER

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Miktad, bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla herkesi şok etti. Katıldığı programda Miktad, "Neden halkımıza karşı kimyasal silah kullanalım. Normal silahları kullansak yeter" diyerek pişkin bir açıklama

ESED REJİMİNDEN PİŞKİN AÇIKLAMA: NORMAL SİLAH KULLANSAK YETER

Suriye´de muhaliflerin elinde kalan son kent İdlib´e saldırı yapılacak iddiaları devam ediyor. Senelerdir iç savaş yaşayan Suriye´de bu güne kadar yüz binlerce insan Esed rejiminin saldırılarıyla katledildi.

Şimdi de muhaliflerin elindeki son kent İdlib´e saldırı an meselesi. ABD, Fransa ve İngiltere olası bir kimyasal saldırının kendileri için "kırmızı çizgi"olduğunu belirtirken, Rusya ise bu ülkelerin kimyasal provokasyon ile rejime saldırı hazırlığı yaptığını iddia ediyor.

REJİMDEN PİŞKİN AÇIKLAMA

Daha önce defalarca kimyasal saldırı düzenleyen rejimden tüm bu gelişmeler ışığında şok edici bir açıklama geldi.

Hiçbir zaman kimyasal saldırı yapmadıklarını iddia eden Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Miktad, kendilerini pişkin sözlerle savundu. Katıldığı televizyon programında konuşan Miktad, "Neden halkımıza karşı kimyasal silah kullanalım. Normal silahları kullansak yeter" ifadelerini kullandı.

 
 
 


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER