Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ertuğrul, Abdülhamit, Atatürk, Erbakan, Erdoğan?

Reşat Nuri Erol

Ertuğrul, Abdülhamit, Atatürk, Erbakan, Erdoğan?

Bu başlığın her biri müstakil bir yazı konusu olmayı hak edip gerektirdiği gibi; bu isimlerin her biri de tek tek üzerinde durulmayı hak ediyor diyebilirim? Malum olduğu üzere, zaman zaman ve hak ettikleri ölçüde bunu yapma gayretinde oluyoruz? Ama bizim ana gündem ve ana konumuz hep kendimize göre? Lüzumsuz gündemlerde boğulmamaya gayret ediyoruz? Bunu ne kadar başardığımız siz değerli okuyucularımızın takdirlerine kalıyor?

Bu durumu, bundan önceki ?İki sohbetteki ?NELER OLUYOR´ sorusuna cevap!? başlıklı yazımızda açıkça beyan ettiğimiz gibi; bundan sonra da her zaman her gerekçeyle yapacağımızı bir kere daha beyan etmiş olalım...

Bunu nasıl yaptığımızla ilgili iki hatırlatma yapmam gerekiyor.

KUR´AN VE İLİM çalışmalarımız 938 haftadan beri devam ediyor? Bu yazının yazıldığı bugün (Cumartesi), haftalık seminer günümüzdür ama bu haftalık seminerimize her gün hazırlanıyor yani hiç aksatmadan her gün çalışıyoruz? Bütün bu çalışmaların resmi geçmişinin yarım yüzyıllık olduğunu ve 1967 yılında başladığını da bu vesileyle hatırlayalım?

 

1967: Akevler Kredi ve Yardımlaşma Kooperatifi kuruldu?

1969: Bağımsızlar ve ESAM ile Millî Görüş Hareketi´nin başlangıcı?

1970: Millî Nizam Partisi´nin Necmettin Erbakan başkanlığında kurulması?

1972-1980: Millî Görüş Hareketi ilk önemli partisi MSP´nin kuruluşu ve başarıları?

1983-1998: ?ADİL DÜZEN? projesini, ülkemizin ve dünyanın ana sorunlarını çözmek üzere sunan Refah Partisi´nin, 54. Hükümet Başbakanı Necmettin Erbakan ´ın liderliğinde -kendisinin ifadesiyle- ?Adil Düzen?in kokusunu göstermesi ve sonrası?

?Refah Partisi sonrası?? süreci hep birlikte yaşıyor ve... Devamını okumak için>>



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz