Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erol Mütercimler, Kemal Kılıçdaroğlu'nu uyardı: Olağanüstü yanılıyor

Erol Mütercimler, Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday olmaması konusunda uyararak "Kendisini bugünden seçilmiş, garanti Cumhurreisi görüyorsa olağanüstü yanılıyor. Bu çok büyük bir yanlış" dedi.

Erol Mütercimler, Kemal Kılıçdaroğlu

Erol Mütercimler, resmi YouTube kanalında yayınladığı video ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday olmaması konusunda uyarıda bulundu.

Millet İttifakı'nın iktidara gelebilmesi için Cumhurbaşkanlığı için doğru adayı çıkartması gerektiğini vurgulayan Mütercimler, "Eğer Kemal Bey kamuoyu araştırmalarına bakarak kendisini bugünden seçilmiş, garanti Cumhurreisi görüyorsa olağanüstü yanılıyor. Bu çok büyük bir yanlış." dedi.

Tayyip Bey'i iktidardan indirmek istiyorsa Millet İttifakı ve genel muhalefetin yapması gerekenin "Tayyip Bey'in karşısına çıkaracağınız adayın kimliği, kişiliği çok önemli. Kararsız diye ifade edilen büyük kitle o kişiyi bekliyor, o kişiye bakıyor. O kişi Türkiye'nin sosyolojik gerçeğinin doğrultusunda seçilmesi gereken bir kişidir." diye konuşan Mütercimler, şöyle devam etti:

"Tarafsız demeyeceğim ama henüz kararsız kalan bu kitlenin yöneleceği o kişinin bulunması şarttır. O kişi Türkiye'nin sosyolojik gerçeğine göre seçilmeli. Türkiye'nin sosyolojik gerçeği, seçmen tercihleri gözardı edildiği takdirde Tayyip Bey bu ülkeye 3. kez Cumhurreisi olacaktır ve bu sistem devam edecektir. Memnunsanız, hayırlı uğurlu olsun"



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER