Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ermenistan´dan eski savcılara ilişkin açıklama

Ermenistan Milli Güvenlik Servisi, eski savcılar Zekeriya Öz ile Celal Kara´nın Ermenistan´a geçiş yaptığı yönündeki iddiaları yanıtladı.

Ermenistan´dan eski savcılara ilişkin açıklama

Demokrat Haber´in haberine göre, Haklarında yakalama kararı çıkarılan eski savcılar Zekeriya Öz ile Celal Kara´nın Gürcistan üzerinden Ermenistan´a geçtiği yönündeki iddialara Ermenistan´dan yanıt geldi.

Ermenistan Milli Güvenlik Servisi, Gürcistan üzerinden Ermenistan´a geçtiği öne sürülen eski savcılar Zekeriya Öz ile Celal Kara´ya ilişkin, ?Bu yönde bir malumatımız yok? açıklamasında bulundu.

Ermenistan´ın başkenti Yerevan (Erivan) merkezli Armenpress Ajansı´nın haberine göre, Zekeriya Öz ile Celal Kara´nın Ermenistan´a giriş yaptığına ilişkin iddiaları yanıtlayan Ermenistan Milli Güvenlik Servisi, kendilerine böyle bir bilginin ulaşmadığını ifade etti.  

Konuya ilişkin olarak Armenpress´in yönelttiği soruyu yanıtlayan Ermenistan Milli Güvenlik Servisi Basın Bürosu, Türkiye´den çıkış yaptığı belirlenen eski savcılar Zekeriya Öz ile Celal Kara´nın Ermenistan´a giriş yaptıklarına dair kendilerine herhangi bir bilgi ulaşmadığını kaydetti.

Artvin Valisi Kemal Cirit, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında ?örgüt kurma? iddiasıyla soruşturma yürütülen eski savcılar Zekeriya Öz ile Celal Kara´nın Gürcistan üzerinden Ermenistan´a geçtiklerini iddia etmişti.

Vali Cirit, Anadolu Ajansı´na yaptığı açıklamada, ?Söz konusu şahısların Gürcistan üzerinden Ermenistan´a çıkış yaptıkları tespit edilmiştir? iddiasında bulunmuştu.

GALİP ÖZTÜRK: TİFLİS´TEN KİEV´E KAÇTILAR

Öte yandan, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, yakalama kararı çıkarılan eski savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara´nın Ukrayna´ya kaçtıklarını iddia etti.

Hakkında alınan altı yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandıktan sonra Gürcistan´a kaçan Galip  Öztürk, konuya ilişkin olarak Twitter hesabından ilginç bir açıklama yaptı.

Öztürk, bugün saat 11:00 sıralarında Öz ve Kara´nın Tiflis´ten kaçtıklarını ifade etti. Öztürk, Twitter hesabından ?Zekariya Öz ve Celal Kara bugün sabah saat 05.00 uçağı ile Tiflis´ten Ukrayna/Kiev´e kaçmıştır? iddiasında bulundu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER