Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

EREN BÜLBÜL'ÜN ANNESİ: ANNELER ARTIK AĞLAMASIN

Trabzon Maçka'da şehit düşen Eren Bülbül’ün annesi Diyarbakır’da HDP il binası önünde devam eden oturma eylemini değerlendirerek "terörün artık bitmesini istiyorum anneler ağlamasın" dedi.

EREN BÜLBÜL

mask

Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017’de, PKK’lıların erzak çaldığı ihbarının ardından jandarma tarafından yer göstermesi için operasyona götürülen ve açılan ateş sonucu şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül, Diyarbakır’da HDP il binası önünde devam eden oturma eylemini değerlendirdi.

Milliyet gazetesinden Çiğdem Yılmaz‘a konuşan Eren Bülbül’ün annesi acısı olan bütün annelerin birbirine kenetlenmesini istediğini söyledi. Diyarbakır’da devam eden oturma eylemi için "O annelerin yanındayım, acılarını anlıyorum." dedi.

Bir şehit annesi olarak terörün artık bitmesini istediğini söyleyen Bülbül’ün sözleri şöyle:

"Ben 15 yaşındaki yavrumu toprağa verdim. Oradaki annelere de çok üzülüyorum. Günlerdir o kapıda çocukları için bekliyorlar. Ama o anneler en azından çocuklarının dağda olduğunu biliyor. Dağda belki zor durumdalar ama yaşıyorlar. Benim yavrum bir daha gelmeyecek. İki yıldır yavrum yok. Bir şehit annesi olarak terörün artık bitmesini istiyorum. Bitsin ve bu anneler artık ağlamasın. Erenler ölmesin, Ayşe anneler ağlamasın istiyorum. Orada oturan annelerin suçu günahı ne, günlerdir evlerini bırakıp oradalar. Dört gözle terörün bitmesini bekliyorum. Bir anneyim, bir şehit annesiyim, 15 yaşında yavrusunu toprağa vermiş bir anneyim. Bu terör bitmeden Allah canımı almasın. Eğer ki benim çağrımla, ‘Terör bitsin’ dememle terör bitecekse günlerce ‘Bu terör bitsin’ diye bağırırım."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER