Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan'ın İsrail açılımına DEVA Partisi'nden destek

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, terör devleti İsrail ile ilişkiler için attığı adıma Ali Babacan'ın Partisi DEVA'dan destek geldi.

Erdoğan

DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin dün parti genel merkezinde yaptığı basın açıklamasında işgal rejimi Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog'un Türkiye'ye gerçekleştireceği ziyaret hakkında açıklamalarda bulundu.

Şahin, “DEVA Partisi olarak, Türkiye’nin İsrail ile ilişkilerinin normalleşme yoluna girmesini olumlu karşılıyoruz.” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin şöyle konuştu:

“Uzunca yıllardır iç siyaset malzemesi yapılarak askıya alınan Türkiye-İsrail ilişkileri bu ziyaretle yeni bir döneme girecektir. DEVA Partisi olarak, Türkiye’nin İsrail, Körfez ülkeleri, Mısır, Ermenistan ve Suriye ile ilişkilerinin normalleşme yoluna girmesini olumlu karşılıyoruz. Yıllardır bölgede Türkiye’nin çıkarlarını ideolojik takıntılara kurban eden iktidarın, Doğu Akdeniz, Suriye, Mısır ve Kafkaslarda istikrarlı bir dış politika sergilemesi gerekmektedir. Dış siyasette sürekli zikzak yapan iktidar anlayışıyla bölgemizde itibar ve çıkarlarımızı kaybettiğimiz, hepimizin malumudur. DEVA Partisi olarak, krizlerden beslenmeden, akılcı bir yöntem ve diplomasi yoluyla sorunları çözeceğiz. Kısa vadeli, iç politikaya yönelik, dar parti veya kişi propagandası amaçlı polemikçi söylemleri bırakıp etkin, ağırbaşlı ve sorumlu bir üslup benimseyeceğiz. Sorunların değil, çözümlerin parçası olacağız.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER