Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan'ın eski danışmanı: Reisçi görünenler ülkeyi kaosa sürüklüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde 8 yıl metin yazarlığını yapan AKP eski milletvekili Ünal, "Reisçi görünenler Türkiye'yi kaosa sürüklüyor" açıklamasında bulundu.

Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde sekiz yıl metin yazarlığını yapan AKP eski milletvekili Aydın Ünal, MİT haberi nedeniyle tutuklanan gazeteciler için dikkat çeken paylaşımda bulundu.

Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu, gazeteci Hülya Kılınç ve son olarak Yeniçağ yazarı Murat Ağırel, şehit asker MİT mensubunu ifşa ettikleri gerekçesiyle tutuklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski danışmanı ve metin yazarı olan Aydın Ünal, MİT tutuklamaları için “MİT haberinin ötesinde bir hesaplaşmaya işaret ediyor” dedi.

Eski AKP Milletvekili Aydın Ünal, sosyal medya hesabından “Oda Tv’nin MİT haberi asla kabul edilemez. Şahsımla ilgili sıkça yaptıkları haberlerden de hoşnut değildim. Ancak gösterilen tepki MİT haberinin ötesinde bir hesaplaşmaya işaret ediyor. AK Partili ya da ‘Reisçi’ gibi görünen bir akıl Türkiye’yi hızla kaosa sürüklüyor” mesajını yayımladı.

Aydın Ünal@_aydinunal

Oda Tv’nin MİT haberi asla kabul edilemez.

Şahsımla ilgili sıkça yaptıkları haberlerden de hoşnut değildim.

Ancak gösterilen tepki MİT haberinin ötesinde bir hesaplaşmaya işaret ediyor.

AK Partili ya da “Reisçi” gibi görünen bir akıl Türkiye’yi hızla kaosa sürüklüyor.

197

16:51 - 6 Mar 2020

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER