Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan´ın uçağına binen gazetecilere sert sözler: Yarısının...

Gazeteci yazar Fikri Akyüz, TV5´te katıldığı ´Düşünme Vakti´ programında, "Erdoğan´ın uçağına binen gazetecilerin yarısı kesinlikle zerre kadar bir fikriyata sahip değil" dedi.

Erdoğan´ın uçağına binen gazetecilere sert sözler: Yarısının...

TV5´te yayınlanan ve Suat Toktaş´ın sunduğu ´Düşünme Vakti´ programında Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın uçağına binen gazeteciler ile ilgili eleştirilerini dile getiren gazeteci yazar Fikri Akyüz, "O uçağa binmek şu konjonktürde inanın beş tane twite bakar. Beş tane üst üste twit atarsanız o uçağa binme imkanına sahip olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

İşte Fikri Akyüz´ün açıklamaları:

YARISI ZERRE FİKRE SAHİP DEĞİL

"Bunların tabi yüzde yetmişiyle tanışıyorum. Aşağı yukarı yarısı kesinlikle zerre kadar bir fikriyata sahip olmayan, iktidar partisinin başında cumhurbaşkanımız olduğu için ona destek veren heran karşı tarafa geçebilecek tıynette kişiler. İçlerinde kıymetli iki üç kişi var. Fotoğraf konusunda isim vermeden değerlendirme yapacağım için o değerlendirme biraz afaki kalır.

UÇAĞA BİNMEK BEŞ TWİTE BAKAR

İktidar partisinin egemen olduğu bu dönemde adam yetişmedi diyoruz ya aslında; bir, adam yetişmedi. İki, yetişen adamların önü kesildi. Bir de üçüncü tipler var; bunlar iktidara sürekli destek verenlerdi. Ne zaman çok önemli bir mevkide görevden alındılar, üç beş gün sonra bir ay sonra direkt saldırıya geçtiler. Sanki bu adamlar onlar değil. Yani bu kadar mı karaktersiz olur bir insan! Marifet olan, içindeyken eleştiri yapabildiniz mi? Burada tabi böyle bir kaç isim var. İsimlerini zikredemiyorum. Mesela o uçağa binmek için şu konjonktürde inanın beş tane twite bakar. Beş tane üst üste twit atarsanız o uçağa binme imkanına sahip olabilirsiniz."

 

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER