Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan´ın sözlerini değerlendirdi: Kaybettiğini fark ediyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan´ın anketlere dair sözlerini değerlendirdi.

Erdoğan´ın sözlerini değerlendirdi: Kaybettiğini fark ediyor

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN Türk-Kanal D ortak yayınında katıldığı programda seçim anketlerine dair dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, sunucu Hakan Çelik´in "Ankara´daki yarışı nasıl görüyorsunuz? Son günlerde kamuoyun yansıyan haberlerde başa baş gittiğine dair iddialar yansıyor. Sizin bu konuda düşünceleriniz nedir?" sorusuna cevaben anketlere güvenmediğini söylemiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ben çok açık net bir şey söyleyeyim, bu anketler vesaire bunlara pek güvenim kalmadı. Çünkü geçtiğimiz seçimlerde gördük bir tanesi belki yakın tutturuyor. Çoğu açık ara kaybetti tutturamadı."

KILIÇDAROĞLU, ERDOĞAN´IN SÖZLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın anketlere dair sözlerini değerlendirdi.

 

 

 

Sözcü´de yer alan habere göre CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan´ın sözlerine yönelik "Sayın Erdoğan´ın seçim anketleri için ?Güvenmiyorum? demesinin temel nedeni şudur: Aslında kaybettiğini o da fark ediyor, fakat içine sindiremiyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuya dair şu ifadeleri kullandı:

Anketler toplumun nabzını ölçer. Siz güvenirsiniz veya güvenmezsiniz. İnsanlar düşüncelerini ifade ederler. Sayın Erdoğan´ın seçim anketleri için ?Güvenmiyorum? demesinin temel nedeni şudur: Aslında kaybettiğini o da fark ediyor, fakat içine sindiremiyor. Ancak içine sindirecek, gerçeği kabul edecek. Sorun şurada; Erdoğan büyük bir itibar kaybına uğradı. Hâlâ bunu farkında değil.


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER