Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan´ın Iphone´a Karşı İşaret Ettiği Vestel´den Açıklama: Daha Çok Çalışıp Üreteceğiz

Başkan Erdoğan´ın "Onların iPhone´u varsa kendi ülkemizde Vestel var" şeklindeki çıkışını değerlendiren Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, "Bizler de daha çok çalışıp daha çok üreteceğiz." dedi.

Erdoğan´ın Iphone´a Karşı İşaret Ettiği Vestel´den Açıklama: Daha Çok Çalışıp Üreteceğiz

15. 08. 2108 Çarşamba

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, Başkan Erdoğan´ın ABD ile yaşanan krizle ilgili dün yaptığı konuşmasında "Onların iPhone´u varsa kendi ülkemizde Vestel var" sözleri sonrası "Zaten ´yerli ve gururlu´ bizim sloganımız. Bizler de daha çok çalışıp daha çok üreteceğiz." dedi.

"KENDİ ÜLKEMİZDE VENUS VAR VESTEL VAR"

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dün SiyasetEkonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından ATO Congresium´da düzenlenen "İktidarının 16. Yılında AK Parti Sempozyumu"nda ABD ile yaşanan krizle ilgili konuşmuş ve "Onların iPhone´u varsa öbür tarafta Samsung var. Kendi ülkemizde Venus var, Vestel var" diyerek ABD´ye boykot çağrısında bulunmuştu.

"ERDOĞAN´IN AÇIKLAMALARI GURURLANDIRDI"

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, Erdoğan´ın açıklamalarından gurur duyduklarını söyleyerek, üretime devam edeceklerini belirtti.

"HALKIMIZ YERLİ ÜRÜNLERİ DAHA ÇOK KULLANACAK"

Artık daha fazla üretim yapıp daha iyi ürünler çıkaracaklarını belirten Turan Erdoğan, şunları ifadeleri kullandı: "Halkımız inşallah yerli ürünleri daha çok kullanacak. Zaten ´yerli ve gururlu´ bizim sloganımız. Bu durum çok güzel bir şey. Bizler de daha çok çalışıp daha çok üreteceğiz. Şu anda yerli akıllı telefon satışları Türkiye´de aşağılarda, henüz istediğimiz yerde değil. Bundan sonra daha çok satış olacağını düşünüyoruz. (Sektörde yerli üretimin yüzde 40 seviyesine ulaşması) Türkiye´de 2018 sonu itibarıyla bu seviyelere ulaşırız demek için erken olur ama ulaşılmayacak rakamlar değil."

Kaynak: sondakika.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER