Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan´ın başyaveri değişiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın başyaverinin değişeceği öğrenildi.

Erdoğan´ın başyaveri değişiyor

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün yanında göreve başlayan ve Erdoğan´ın Cumhurbaşkanı seçilmesiyle görevine Erdoğan´ın yanında devam eden Tankçı Kurmay Albay Bekir Furkan Özdaban´ın görevi 30 Ağustos itibariyle sona erecek. Özdaban, son YAŞ kararlarının ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti´nde kıta görevine atandı.

TOPÇU KURMAY ALBAY ALİ YAZICI BAŞYAVER OLACAK

Özdaban´dan görevi 30 Ağustos itibariyle devralacak isim de bugün ilk kez kameraların karşısındaydı. Topçu Kurmay Albay Ali Yazıcı, Erdoğan´ın askeri başyaveri olacak. Yazıcı yeni görevinin inceliklerini öğrenmek için Özdaban´la birlikte oryantasyon yapmaya başladı. Bugün iki Albay, Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar Hz. Ali Camii´nde cuma namazı kılarken avluda yan yana bekledi.

ERDOĞAN, ÖNERİLEN 3 İSİM ARASINDAN SEÇTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni askeri başyaverinin Genelkurmay Başkanlığının önerdiği 3 isim arasından seçti. Erdoğan önüne gelen isimlerden kendisi gibi Karadenizli olan Topçu Kurmay Albay Ali Yazıcı´yı tercih etti. Trabzon Sürmeneli olan Albay Yazıcı, en az 4 yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın askeri başyaveri olarak görev yapacak. Albay Yazıcı, görevine resmi olarak 30 Ağustos tarihinde başlayacak.



Anahtar Kelimeler: Erdoğan başyaveri değişiyor

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER