Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan’dan Soylu’ya: Aman Süleyman, dikkat

Hürriyet’ten Abdülkadir Selvi yazısında belirti:İçişleri Bakanı: Bu iş başladığı günden bu yana Sayın Cumhurbaşkanı beni her gün arıyor” dediğini aktarıyor.

Erdoğan’dan Soylu’ya: Aman Süleyman, dikkat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Yunanistan sınırından geçen düzensiz göçmenlerle ilgili uyarı yaptığı öğrenildi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Erdoğan ile Soylu arasındaki bir görüşmeyi bugünkü köşesine taşıdı.

Selvi’nin yazısının ilgili kısmı şöyle:

"27 Şubat günü İdlib’de 34 askerimizin şehit edildiği gece, Avrupa’ya geçmek isteyen göçmenlerin önündeki engel kaldırıldı. Göçmenler, buldukları araçlarla Yunanistan sınırına gidiyorlar. Yunan polisinin denizin ortasında mültecilerin botlarını kesici aletlerle delmesi, dayak atması, sınıra yığılan kadın ve çocuklara sis bombasıyla müdahale etmesi ve açılan ateş sonucunda ölümler olması nedeniyle büyük trajediler yaşanıyor.

Yunanistan’ın yaptığının binde birini biz yapsak ayağa kalkacak olan Batı dünyası ise Yunanistan’a destek olmak için seferber olmuş durumda. Batı’nın çifte standardını ilk kez yaşamıyoruz ama artık bundan sonrası onların sorunu diyoruz. Çünkü Ankara uzun bir süre göçmenlerin Avrupa’ya geçişine engel olmama kararında. Şimdiye kadar “Ensar ruhuyla” 3.5 milyon Suriyeliyi barındıran Türkiye’nin, göçmenlere reva görülen muameleyi keyifle izlediği düşünülmesin. CNN Türk’te ‘Tarafsız Bölge’ programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla birlikteydik. Soylu, “Bu iş başladığı günden bu yana Sayın Cumhurbaşkanı beni her gün arıyor, ‘Aman Süleyman, denizden geçişlere müsaade etmeyin. Kadınların, çocukların zarar görmemesi lazım’ diyor” dedi. Tam da yerinde bir hassasiyet. Çünkü sınır kapılarının açıldığı günden bu yana yeni Aylan bebeklerin ölmemesi için elimiz yüreğimizde..."

Kaynak: independentturkish.com

 



Anahtar Kelimeler: Erdoğan’ Soylu’: Süleyman dikkat

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER