Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan'dan sonra partisi de çark etti: Esad'la normalleşme gerekli

AK Parti kurmayları, Suriyelilerin sulh içinde huzurla ülkelerine dönebilmeleri için Esad rejimiyle normalleşmeye yeşil ışık yaktı.

Erdoğan

Türkiye'deki Suriyeli sığınmacılarla ilgili tartışmalar gündemdeki yerini korurken, iktidardaki Ak Parti'den yeni açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’deki 1 milyon Suriyelinin ülkelerine "gönüllü dönüşüyle" ilgili hazırlık yapıldığını açıklamasının ardından Türkiye’nin yeni Suriye politikası şekillenmeye başladı.

AK Parti kurmayları, parti içinde yapılan değerlendirmelerde son dönemde yaşanan hayat pahalılığının da etkisiyle Suriyelilerle ilgili özellikle büyükşehirlerde ciddi bir rahatsızlığın ortaya çıktığına dikkat çekti.

Erdoğan'ın açıklamalarından sonra siyaset kulislerinde Erdoğan’ın "Suriye ile yeni dönem" mesajı verdiği konuşulmaya başlandı.

Milliyet'ten Ayşegül Kahvecioğlu'nun haberine göre; AK Parti içinde yapılan değerlendirmelerde, Suriyeli sığınmacı sorununun "gönüllü" çözümü ile ilgili bundan sonraki süreçte peyderpey adımların atılacağı belirtiliyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER