Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan'dan KADEM yorumu

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sözleşmesi’ne verdiği destekle tanınan KADEM’i ziyaret etti.

Erdoğan

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğanİstanbul Sözleşmesi’ne verdiği destekle tanınan KADEM’i ziyaret etti.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada ‘KADEM bizim kadına olan perspektifimizi sadece Türkiye’ye değil, dünyaya anlatmak bakımından çok önemli’ dedi.

Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi, ziyarete dair detayları köşesinden aktardı:

“İstanbul Sözleşmesi’nden sonra muhafazakâr mahallede yaşanan dalgalanmaları takiben Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın KADEM’i ziyareti özel bir anlam taşıyor. O nedenle hem ziyaret önemli bir mesaj niteliği taşıyor hem de Cumhurbaşkanı’nın orada yaptığı konuşma önemli.

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma günü akşam saatlerinde Vahdettin Köşkü’nden çıktıktan sonra KADEM’in Üsküdar’da Nevmekân’da devam eden hizmet içi eğitim kampına sürpriz bir ziyarette bulunuyor. KADEM’in hedef alındığı bir dönemde gerçekleşen bu ziyaret tabii ki moralleri yükseltiyor.

Programının yoğunluğu nedeniyle Erdoğan’ın katılımcılarla dışarıda fotoğraf çektirip ayrılması bekleniyor. Ama Cumhurbaşkanı içeriye girip 51 ilden gelen katılımcılarla sohbet ediyor.

ERDOĞAN’IN MESAJI

Cumhurbaşkanı konuşmasının başında KADEM’in diğer kadın dernekleri arasındaki öneminin altını çiziyor. “KADEM bizim kadına olan perspektifimizi sadece Türkiye’ye değil, dünyaya anlatmak bakımından çok önemli” diyor.

Erdoğan, KADEM üzerinden kadına, kadın haklarına ve kadının toplumdaki yerine ilişkin bir perspektif ortaya koyuyor. Afganistan’da yaşananları gözünüzün önüne getirirseniz, Türk kadınının rolü önemli. Ama sadece kadın hakları açısından değil, kadın ve demokrasi açısından da önemli.”



Anahtar Kelimeler: Erdoğan' KADEM yorumu

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER