Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ERDOĞAN'DAN BEŞİR ATALAY'A SER TEPKİ: "GELMİŞ 70 YAŞINA..."

Erdoğan, yeni parti kurması beklenen Ali Babacan ile hareket eden Beşir Atalay'ı "Partiden istifa etmiş. Benden randevu istiyor. Gelmiş 70 yaşına. Ne demeye geleceksin bana." diyerek eleştirdi.

ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında geçtiğimiz pazartesi günü yapılan AKP MYK'sında eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan'ın başlattığı yeni oluşum çalışmaları ile ilgili ilginç değerlendirmeler yapıldığı iddia edildi. Türkiye gazetesinde yer alan habere göre MYK'da yeni parti kuracağı belirtilen Ali Babacan ile hareket eden eski bakan Beşir Atalay'ı eleştirdiği iddia edildi. Erdoğan Atalay'ı "Partiden istifa etmiş. Benden randevu istiyor. Gelmiş 70 yaşına. Ne demeye geleceksin bana." diyerek eleştirdi.

AKP MYK'sında yapılan değerlendirmelerde yeni parti oluşumların daha çok İYİ Parti'nin tabanına hitap edeceği belirtilirken bazı üyeler ise yeni hükümet sisteminin gerektirdiği yüzde 50+1'lik zorunluluğu nedeniyle, AK Parti'ye sıkıntı oluşturacağını dile getirdi. MYK üyelerinin bir bölümü bu oluşumların dikkatle izlenmesi ve ona göre adım atılması gerektiğini gündeme getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise yeni parti ile ilgili olarak MYK üyelerine "Onların ne yaptığı önemli değil. Bizin ne yaptığımız önemli. Onların ne yaptığının bir kıymeti yok. Boşverin, büyütmeyin. Bizim yapacak çok işimiz var. Kendi işimize bakalım" cevabını verdi.

"İSTİFA ETTİN NE RANDEVUSU"

Öte yandan Erdoğan isim vermeden yeni parti kurması beklenen ve AKP'den istifa eden Ali Babacan ile hareket eden eski bakan Beşir Atalay'ı sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan "Partiden istifa etmiş. Benden randevu istiyor. Gelmiş 70 yaşına. Bu saatten sonra ne demeye geleceksin bana. Biraz tuhaf buldum açıkçası" diye konuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER