Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan'dan Babacan'a tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a, "Sen git George'dan 'Aferin' almaya devam et. Bunlar bizim yanımızda adam gibi yürüdüler sonra kayboldular." diyerek tepki gösterdi.

Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli'de restorasyonu tamamlanan Aydos Kalesi ile Sultan Korusu'nun açılış töreninde konuştu. 

BABACAN'IN SÖZLERİNE TEPKİ

Batı ne diyecekmiş? Vay vay vay yazıklar olsun. Avrupa'nın 'Aferin' demesine bunlar muhtaç. Biz ise işte karşımdaki milletimin 'Aferin' demesine ihtiyacımız var. 

Ülkemizin 14 Mayıs'ta gideceği seçimde küresel güçleri arkasına alarak tekrar tek parti dönemini başlatmak isteyenlere karşı meydan okuyoruz. Önümüzdeki seçimlerde 'Yeter söz de karar da milletindir' diyerek huzurunuza geliyoruz. Türkiye Yüzyılı'nı beraber inşa edelim diyerek desteğinize talibiz. Hanımlar hazır mısınız? Durmak yok, çok çalışacağız.

"BAY BAY KEMAL DİYECEĞİZ"

Kurdukları masanın altından birbirlerini tekmelemekten başka bir şey yapmayanlara eser ve hizmet siyasetini sandıkta bir kez daha göstermenizi istiyorum. Bay Kemal sıfatını terfi ettirdik, 14 Mayıs'ta Bay Bay Kemal'e çevireceğinize inanıyorum. Kardeşlerim unutmayınız, 14 Mayıs'ta sadece CHP'nin başındaki zata bay bay demekle kalmayacağız ve tek parti zihniyetini sandığa gömeceğiz. 

"BAY KEMAL SEN Mİ YAPTIN?"

Ülkemize eser kazandırma, mazlumlara ve mağdurlara sahip çıkma dışında bir niyetimizi gören var mı? Utanmadan şunu söylüyorlar, işte adalet yok. Ey Bay Bay Kemal bugüne kadar şu ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine siz mi çıkardınız? Bütün bu altyapıyı yapan kim? Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden Osman Gazi Köprüsü'ne bütün bu köprüleri yapan kim? Bay Kemal sen mi yaptın? Yoksa senin yanındakiler mi yaptı?

"SEN GİT GEORGE'DAN 'AFERİN' ALMAYA DEVAM ET"

Biz her şeyi tartışmaya varız ama asla bu topraklardaki bin yıllık varlığımızı oluşturan değerlere karşı tek bir işimiz gösterilemez. Sen git George'dan 'Aferin' almaya devam et. Bunlar bizim yanımızda adam gibi yürüdüler sonra kayboldular. Ne diyor? Ben Davos'a gideceğim, ne yapacaksın o Davos'ta. Davos'ta yanımda ve o zaman IMF'in başında olan zat var. Dedim ki buraya adamlarını gönderirsin taksitlerini alırsın ama Türkiye Cumhuriyeti'ne talimat veremezsin. IMF'e olan borcumuzu sıfırladık ve bir daha sokmadık. Ama bu CHP yine IMF ile görüşmeye devam ettiler. 

"Türkiye'de şunu yıkacağız bunu yıkacağız" diyorlar. Sen kimsin ya? Nasıl yıkacaksın? 



Anahtar Kelimeler: Erdoğan' Babacan' tepki!

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER