Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan'dan 'Asgari ücrete ek zam gelecek mi' sorusuna yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yapılacak görüşmeler neticesinde yıl ortasında değerlendirme gerektiğinde kesinlikle vatandaşımızdan, işçimizden böyle bir şeyi esirgemeyiz." dedi.

Erdoğan

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, asgari ücrete ikinci kez zam yapılıp yapılmayacağına yönelik tartışmalara ilişkin olarak yöneltilen ''Asgari ücrette yeni artış olur mu?'' sorusuna da ''Yıl ortasında bakılır, gerekirse işçimizden esirgemeyiz'' yanıtını verdi.

Erdoğan, ''NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'' için gittiği Belçika'dan dönerken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, asgari ücrete ilişkin olarak, "Şu anda daha üçüncü aydayız. Yıl ortasına geldiğimiz zaman zaten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanım da önüme mevcut durumu getirir. Zaten Vedat Bey sendikalarla bugüne kadar samimi görüş alışverişinde bulunmuştur. Yapılacak görüşmeler neticesinde de yıl ortasında böyle bir değerlendirme gerektiğinde biz kesinlikle vatandaşımızdan, hele hele işçimizden böyle bir şeyi esirgemeyiz. Veren el alan elden hayırlıdır" ifadesini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER