Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: İnşallah jestimizi yaparız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli otomobilin ön gösterim tarihini 27 Aralık olarak düşündüklerini söyledi

Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücretle ilgili "İnşallah jestimizi yaparız da bakalım son geldikleri nokta nedir, onu da bir kendilerinden görelim. İnşallah, tarafları memnun edecek bir adımı atarız" dedi.

Erdoğan, yerli otomobilin ön gösterimine ilişkin "27 Aralık Cuma günü Gebze'de düşünüyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri'nin annesinin Kanal İstanbul projesi alanında arsa aldığı iddiasına yönelik "Katar Emirinin annesinin ülkemizden gayrimenkul satın almasına mani yasal olarak herhangi bir şey söz konusu mu? Yani bunu herhangi bir yerden George, Hans vesaire gelip almaya kalksa herhalde kimsenin sesi çıkmaz. Yani Katar Emirinin annesi böyle bir alım yaptığı zaman niye rahatsız oluyorlar? Kaldı ki aynı şekilde Katar Emirinin kendisinin zaten bizde aldığı yerler var. Yani biz bu kapılarımızı açmışız" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Hafter meşru bir siyasetçi değil, gayrimeşru. Ona meşruiyet kazandırmanın gayreti içinde olanlar var. Serrac ise meşru bir lider.

(1915 olayları) Türk Tarih Kurumunu bu konuda çok daha aktif hale getirerek çalışmalarımızı belgesellerle inşallah daha da güçlendireceğiz.

(ABD Senatosu) Türk Akım'la ilgili 'yaptırım uygularız' diyorlar. Bu, haklarımıza tecavüz. Bunlara karşı bizim de yaptırımlarımız olacaktır

(Enflasyon) 2020 içinde inşallah tek haneliye gidiyoruz. Tek haneliye gidiş zaten olumlu gelişmelerin alametidir.

(Asgari ücret) İnşallah, tarafları memnun edecek bir adımı atarız.

(Yerli otomobilin ön gösterimi) 27 Aralık Cuma günü Gebze'de düşünüyoruz.

(Merkez Bankası) Çok ciddi oranlarda faizi düşürdüler. 2020'de de bunun aynı kararlılıkla devam ettiğini inşallah göreceğiz.

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER