Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan'dan 28 Şubat'ın 25. yılında dikkat çeken mesaj

28 Şubat'ın 25. yıl dönümüne ilişkin açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin o günlerde dik duranlarla, darbeye ve darbecilere alkış tutanları asla unutmadığını ve unutmayacağını söyledi.

Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk siyaset tarihine ''postmodern darbe'' olarak geçen 28 Şubat'ın 25'inci yıl dönümüne ilişkin katıldığı programda açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Atatürk Kültür Merkezi'nde Şule Yüksel Şenler Vakfı'nın tanıtımı programında konuştu. Konuşmasında bugün 28 Şubat'ın 25'inci yıl dönümü olduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Milletimiz o meşum günlerde dik duranlarla, darbeye ve darbecilere alkış tutanları asla unutmamıştır, unutmayacaktır'' dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Milletimiz o meşum günlerde (28 Şubat) dik duranlarla, darbeye ve darbecilere alkış tutanları asla unutmamıştır, unutmayacaktır. Bu millet, darbecileri ve darbecilere destek verenleri önce sandıkta, ardından da maşeri vicdanda mahkum etmiştir.

DEFALARCA TEHDİT EDİLDİ

Şule Yüksel Abla, evliliğimize vesile olmasının yanı sıra ülkemizin en karanlık dönemlerinde verdiği mücadele ile bizlere rehberlik etti. Şule Yüksel Hanım eserleriyle yazılarıyla kendini öz yurdunda garip öz vatanında parya hisseden milyonlarca gence cesaret ve umut aşıladı. 81 yıllık ömrü boyunca defalarca tehdit edildi, hayatına kastedildi.

DİĞER TARAFTA BAŞKALARI BAŞKA TÜR TOPLANTILAR YAPIYORLAR

Biz bugün burada fikrin, inancın, düşüncenin mücadelesinin ardından gidenlerle bu toplantıyı yaparken diğer tarafta başkaları başka tür toplantılar yapıyorlar. Az önce 'Şule' belgeselinde de izlediğimiz gibi bu ülkede demek ki bu bağımsızlık mücadelesini verenler olduğu gibi bunun aksinin mücadelesini verenler de var, kıyamete kadar da olacak.''



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER