Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan´dan Osman Öcalan açıklaması: Bilmiyordum!

23 Haziran seçimlerinin yansımaları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın TRT´de röportajı yayınlanan Osman Öcalan´a dair açıklamaları dikkat çekti.

Erdoğan´dan Osman Öcalan açıklaması: Bilmiyordum!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Haziran İstanbul seçimleri öncesinde PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan´ın kardeşi Osman Öcalan´ın TRT´de röportajının yayınlanmasına ilişkin dikkat çeken açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osman Öcalan´ın TRT Kürdi´de çıkan röportajının hatırlatılması üzerine şu açıklamayı yaptı: ?Doğrusu ben Osman Öcalan´ın kırmızı bülten ile arandığını bilmiyorum. TRT´ye müracaat etmiş ve TRT Kürdi´de böyle bir program yapmışsa bunu da TRT´deki arkadaşlarımız bilirler. Ben o kurumdaki arkadaşlarımın da bu hassasiyet içinde adım attıklarına inanıyorum, bu konularda kendilerine güveniyorum. TRT Kürdi´yi kurarken kimse bize ?niçin TRT Kürdi´yi kurdunuz?´ demedi. Burada TRT´yi yönetenler bütün hassasiyetleri göz önünde bulunarak bütün adımları atarlar, Kürdi´nin reytingini yükseltmeyi de düşünür, ülkeye neyin nasıl faydalı olacağını düşünür, buna göre adımını atar?

Kaynak: Medya



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER