Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan´dan İdris Naim Şahin´e sert sözler: Sen kimsin?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdris Naim Şahin´e yönelik sert sözler sarf etti.

Erdoğan´dan İdris Naim Şahin´e sert sözler: Sen kimsin?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu´da vatandaşlara hitap etti.

Seçşm çalışmları kapsamında Ordu´da konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Saadet Partisi´nin Ordu Büyükşehir Belediye Adayı İdris Naim Şahin´e yönelik sert sözler sarf etti. Erdoğan, Şahin´e hitaben "Birisi utanmadan sıkılmadan oy devşirmeye çalışıyormuş." ifadelerini kullandı.

/resimler/2019-3/4/0932272407587.jpg

Erdoğan´ın konuya dair sözleri şu şekilde:

Duyduğuma göre maalesef paçasını terör örgütlerine kaptırdığı için davamıza maalesef aykırı düşen birisi utanmadan, sıkılmadan benim dostum olduğunu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş. Beraber yola çıkarsın ama yolda eğer arkadaşını satarsan o zaman Ordulu ona ne deneceğini çok iyi bilir.

Bizim dostlarımız burada, işte bu meydanda. Bizde dostluk, bizde muhabbet pazara kadar değil mezara kadar, mezara. Terör örgütüyle bir olup bize parmak sallayan kişiyle bizim ne muhabbetimiz olur, ne de dostluğumuz olur. Seni alacağım, belediye başkanı olduğum zaman yanımda genel sekreter yardımcısı yapacağım, sonra seni milletvekili yapacağım, sonra bakan yapacağım ve ondan sonra sen kalkacaksın bizi satacaksın, sattıktan sonra da utanmadan, sıkılmadan ve kalkacaksın sağda solda pazarlamaya yelteneceksin.

 

Allah sizlerden razı olsun. Bu kişi Ordu´ya yapılan her işe de sahip çıkıyormuş. Sen kimsin ya? AK Parti´nin gücünü, imkanlarını, hizmetlerini kendilerine mal edenler en başta Ordu´ya, sizlere saygısızlık ediyor demektir. Bu şehre ne yapılmışsa altında sadece ve sadece AK Parti´nin ve onunla yol yürümeye devam eden kadroların imzası vardır.

Dava adamı olmak sıradanlanmak değildir, dava adamı olmak pazara kadar olmaz ölene kadar olur.

 

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER