Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

“Erdoğan’a baskı yapıyor” denilen Bahçeli’den erken seçim açıklaması

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli gündemdeki iddiaları yanıtladı.

“Erdoğan’a baskı yapıyor” denilen Bahçeli’den erken seçim açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, erken seçim tartışmalarıyla ilgili konuştu. Son zamanlarda oylarında erime yaşayan MHP liderinin, Erdoğan'a erken seçim baskısı yapmaya hazırlandığı söyleniyordu. Bahçeli anket şirketlerine de iddialara da karşı çıktı.

 

"Seçim Haziran 2023'te yapılacak"

Bahçeli'nin konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde:

 

Beğenseler de beğenmeseler de seçim zamanında yapılacaktır, o demokratik randevunun tarihi ise 2023 yılının Haziran ayıdır. Gerçekte milli güvenlik sorunu olan zillet ittifakının boşuna kurduğu bir komisyon vasıtasıyla seçim güvenliğiyle ilgili çağrıda bulunması ve yaptığı sözde çalışmayı kamuoyuyla paylaşması tam bir pişkinlik ve çelişkidir. Bunlar seçim güvenliğini sağlama yetkisini nereden almayı düşünmektedir? Bu devletin hakimi varken, savcısı varken, polisi varken, jandarması varken, zillet ittifakı sandık güvenliğini hangi vasıtalarla sağlamanın peşindedir? Yoksa bizim bilmediğimiz bir hazırlıkları mı söz konusudur? Mesela dağdan indirecekleri teröristleri sandık başına mı dikecekler? Güvenliği bölücülere mi havale edecekler? Birbirine benzemeyen partilerin ittifakıyla vücut bulan zillet bedeni, taşınması çok külfetli siyasi bir ağırlık haline gelmiştir.

Bunların elle tutulacak hiçbir projesi yoktur. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ezberi dışında söyledikleri ikinci bir şey yoktur. Türkiye’ye inançları yoktur. Türk milletine mensubiyet ve muhabbetleri yoktur. Henüz kimi Cumhurbaşkanı adayı gösterecekleri de derin bir anlaşmazlık ve tartışma konusudur.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER