Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan yarın duyuracak: TOKİ'de indirim yapılacak

Bakan Murat Kurum, TOKİ'den ev alan ve borcu devam edenlere yönelik açıklama yaptı. Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın borcunu erken ödeyenlere indirim yapılacağını duyuracağını açıkladı.

Erdoğan yarın duyuracak: TOKİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözde dar gelirliler için açıkladığı TOKİ 250 bin adet   sosyal konut projesine fiyat ve ödeme koşulları nedeniyle eleştiriler devam ederken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan geçmiş dönemde TOKİ'den ev alan ve borcu devam edenlere yönelik bir açıklama geldi.

TOKİ'den ev alanlara müjdeleri olduğunu belirten Bakan Kurum, borcunu erken ödeyenlere indirim yapılacağını söyledi.

Bakan Kurum, "Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için indirim kampanyamız hazır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yarın açıklayacak." ifadesini kullandı.

"İlk Evim İlk İş Yerim" projesinin millete uygun fiyatlı ve güvenli konutlar sunma hedefiyle yola çıktığını Kurum, şunları kaydetti:

"Kampanyamızda maliyet üzerinden yaptığımız yüzde 40 indirimle vatandaşımıza en uygun şartları oluşturmaya çalıştık. Ödeme sırasında da kolaylıklar sağlamaya devam edeceğiz. Ayrıca daha önce TOKİ'den ev alan ve borcu devam edenler için de bir müjdemiz var. Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için indirim kampanyamız hazır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yarın açıklayacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin yararına ne varsa yapmaya devam edeceğiz."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER