Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan TOKİ projesinde konuştu: Ev sahipleri kiracılarına zulmetti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Sincan'da İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni'nde konuştu.

Erdoğan TOKİ projesinde konuştu: Ev sahipleri kiracılarına zulmetti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Sincan'da İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni'nde konuştu.

Kampanya başvurusunda sayının sekiz milyona yaklaştığını söyleyen Erdoğan, "iki yıl içinde 250 bin konutluk ilk etabı, 2028'e kadar da 500 bin konutun tamamını bitirip hak sahiplerine teslim edeceğiz."

'EV SAHİPLERİ KİRACILARINA ZULMETTİ'

Erdoğan, son dönemde artan konut kiralarına da değindi. Kira artışı ile ilgili tedbirlerin hayata geçirileceğini söyledi ve ev sahiplerini suçladı:

"Rusya Ukrayna savaşıyla derinleşen krizin içine sürüklenen dünyadaki gelişmeler ülkemizi de etkiledi. Konut ve kira fiyatlarında yaşanan, ekonomik ölçüyle kıyaslanamayacak artışlar vatandaşımızı mağdur etti. Ev sahipleri zulmetti kiracılarına! Yüksek kiralar uyguladılar. Bunun üzerine kira artış sınırlaması gibi tedbirleri hayata geçirerek, arzdaki artışı temin edecek bu çalışmaları başlattık."

AÇILIŞ TÖRENİNDE OY İSTEDİ

Erdoğan konuşmasının sonunda, özellikle verilen garantiler nedeniyle eleştirilen şehir hastanelerini övdü, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenip oy istedi:

"Şehir hastanelerine gittiğimiz zaman konfor ortada. Bay Kemal'in SSK Genel Müdürü olduğu zaman ah ah hastanelerimizin hali ortadaydı. Ancak işte şimdi 7 ay var. 7 ay sonra sandığa gideceğiz. Sandıkları patlatmaya var mıyız? Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Gençler size de sesleniyorum. Durmak yok. Hanım kardeşlerimiz size sesleniyorum. Durmak yok. Ana kademe sizlere sesleniyorum. Durmak yok."

 

Kaynak: Artı Gerçek



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER