Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan, Süleyman Soylu'yu gönderiyor! Hulusi Akar gücüne güç katacak

Ahmet Takan, Korkusuz'daki bugünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın beklenen büyük kabine değişikliğine gideceğini ve Süleyman Soylu'yu görevden alacağını yazdı.

Erdoğan, Süleyman Soylu

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, bugünkü yazısında, kabine değişikliğine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.  Ahmet Takan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın beklenen büyük kabine değişikliğine gideceğini ve Sedat Peker iddialarıyla sık sık gündeme gelen  Süleyman Soylu ile yolları ayıracağını iddia etti.

HULUSİ AKAR'A YENİ GÖREV

Öte yandan Hulusi Akar’ın yeni göreve geleceğini söyleyen Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, "Hulusi Akar’ın güçlendirilmiş ve geniş yetkilerle donatılan Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevine getirileceği beklentisi hakim." değerlendirmesinde bulundu.

İşte, Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan'ın dikkat çeken o yazısı:

"Biraz daha sarayın ince kulislerine inelim;

Artık, yılan hikayesine dönen geniş çaplı kabine değişikliğine kesin gözle bakılıyor. Saraydaki hava, ”İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kesin gitti. NATO zirvesinden en kârlı çıkanlar, Hulusi Akar ve Mevlüt Çavuşoğlu oldu” şeklinde. Hulusi Akar’ın güçlendirilmiş ve geniş yetkilerle donatılan Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevine getirileceği beklentisi hakim.

Eğer iddialar doğru çıkarsa, bu Amerikan planlarının tıkır tıkır işleyeceği anlamına gelir. Bir de üstüne üstlük İçişleri Bakanlığı’na Kürt orijinli bir isim veya Efkan Ala veya onun ekolünden bir isim getirilirse “çözüm süreci” kaldığı yerden devam eder."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER