Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan sessizliğini bozdu: Joe Biden'a tebrik mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sessizliğini bozarak ABD'de başkanlık seçimini kazanan Joe Biden'a tebrik mesajı gönderdi.

Erdoğan sessizliğini bozdu: Joe Biden

ABD'de 3 Kasım'da yapılan başkanlık seçimlerinde Donald Trump karşısında kazanan ve ABD'nin yeni başkanı olan Joe Biden'a Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrik mesajı gönderdi. 

Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Türkiye-ABD ilişkileri köklü temellere dayanan stratejik bir nitelik taşımaktadır. Günümüzde küresel ve bölgesel düzeyde karşılaştığımız sınamalar, ortak çıkarlar ve değerlere dayalı bu ilişkilerimizi daha da geliştirmemizi ve güçlendirmemizi gerekli kılmaktadır. Önümüzdeki dönemde ABD Yönetimiyle bu doğrultuda yakın çalışma hususundaki kararlılığımızı tekrarlıyor, ülkelerimiz arasındaki güçlü işbirliği ve müttefiklik bağının bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de dünya barışına hayati katkılar sunmaya devam edeceğine inanıyorum. Seçim başarınızı tebrik ediyor, Amerika Birleşik Devletleri halkının barış ve refahı için en içten dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER