Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan, o isme sert sözlerle tepki gösterdi: Beyni sulanmış!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti grup toplantısında eski Merkez Bankası Başkanı İYİ Parti’li Durmuş Yılmaz’ı hedef aldı.

Erdoğan, o isme sert sözlerle tepki gösterdi: Beyni sulanmış!

Cumhurbaşkanı ErdoğanAk Parti grup toplantısında eski Merkez Bankası Başkanı İYİ Parti’li Durmuş Yılmaz’ı hedef aldı.

Erdoğan, "Dün çıkmış birisi, ' kur düşüyor, dolar almanın tam zamanı' diyor. Bunların beyni sulanmış. Bunlara gereken cevabı benim milletim en kısa zamanda verecek. Bu sözün tercümesi, kurun yeniden ülkenin gerçekleriyle ve ekonominin kurallarıyla ilgisi olmayan seviyelere çıkmasını dilemektir, hatta teşvik etmektir. Tabi bunlarla ilgili BDDK, yargı yolunu açtı." dedi.

Daha önce eşinin başörtüsü ve evinin kapısındaki ayakkabılar nedeniyle de bir kesimin hedefi olan Durmuş Yılmaz'a beraber yol yürüdüğü kişileri hatırlatan Erdoğan, "Ya siz bu ülkenin değerleriyle oynayamazsınız. MB'nin başında da olsanız, evinin kapısındaki ayakkabılarla oynayanlarla beraber yola yürürsünüz.

Size bu dönemlerde arka çıkanlarla şu anda yol kesmeye çalışmayın. Sizin buna ne aklınız yeter ne gücünüz yeter. Bir insanın kendi ülkesine bu derece düşman kesilebilmesi için ya aklını ve vicdanını kiraya vererek ihanet çukuruna düşmesi ya da aklı ve vicdanını tamamen satması gerek. Her zaman söylediğimiz gibi bu muhterisleri kendi kinleriyle başbaşa bırakıp biz kendi işimize bakacağız." ifadelerini kullanarak aynı kişilerin yüzlerinin düştüğünü aktardı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER