Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan: Kürt meselesi gibi bir sıkıntımız yok

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, bugün yaptığı grup toplantısında gündeme dair görüşlerini dile getirdi.

Erdoğan: Kürt meselesi gibi bir sıkıntımız yok

K24 Türkçe’nin bildirdiği habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in dün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla konuşmasının tarihi bir nitelik taşıyacağını duyurduğu AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada başörtüsü konusu üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendiği grup toplantısında yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başörtü ile ilgili çıkışına cevap verirken, ayrıca Kürt meselesi ve Alevi vatandaşlarla da ilgili açıklamalarda bulundu.

"KÜRT MESELESİ DİYE BİR SORUNUMUZ YOK"

Erdoğan sözlerinin devamında, Kürt meselesine değinerek şunları söyledi:

"Ülkemizin pek çok kazanımından haberdar olmadıkları gibi bu meseleyi de geriden takip ediyorlar. Tüm engelleri onlara rağmen aştık. Kürt meselesi diye ülkemize giydirilmeye çalışılan deli gömleğinden onlara rağmen kurtulduk. Bizim Kürt meselesi diye bir sorunumuz yok ki. Kabinede Kürt arkadaşım var. Sende bu noktada dert çok. Dürüst değilsin. Akşam yalan, sabah yalan. Terör örgütünün temsilcileri ile Ankara'dan İstanbul'a dirsek dirseğe yürüdü. Haydi buna da yalan de."

"ALEVİ KARDEŞLERİMİZ İÇİN YENİ ADIM ATACAĞIZ"

"İnşallah Cuma günü Alevi kardeşlerimiz için yeni bir çalışmanın adımını atacağız" diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

"Bunların hastalıklı bir saplantı olan faşizmlerini her devirde boyayarak yapmak istedikleri kendi gizli iktidarlarını sürdürmektir. CHP faşizmi, yoksulluktan, geri kalmışlıktan beslenir. Senin üst düzey yöneticilerin üniversitelerde ikna odaları kurmadılar mı? Kılıçdaroğlu'nun son teklifini de bu anlamda bir taktik adım olarak görüyorum. Aklına bir gece vakti kendisinin bez parçası dediği başörtüsü gelmiş. Moderatör çul diyor, sen de bez parçası diyorsun. Kanun teklifi ile sundukları metin arzu edilen şekilde çözmekten uzaktır."

 



Anahtar Kelimeler: Erdoğan: meselesi sıkıntımız

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER