Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan Bahçeli'yi teslim aldı! İşte Bahçeli’nin en büyük beklentisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Devlet Bahçeli’yi teslim aldığını söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu Bahçeli’nin en büyük beklentisini açıkladı.

Erdoğan Bahçeli

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhur İttifakı içerisinde bulunan Devlet Bahçeli’nin en büyük isteğinin seçim barajını indirmek olduğunu fakat bunun gerçekleştirilmediğini söyledi.

Konu ile ilgii video un linki: https://static.daktilo.com/sites/71/uploads/2022/02/04/erdogan-bahceliyi-teslim-aldi-iste-bahcelinin-en-buyuk-beklentisi.mp4

“BAHÇELİ ERDOĞAN TARAFINDAN TESLİM ALINDI”

Kemal Kılıçdaroğlu  TV100’de katıldığı televizyon programında “Cumhur İttifakı içerisinde bir değişiklik olur mu?” sorusuna cevap verirken MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin seçim barajının düşmeden Cumhur İttifakı içerisinden çıkmayacağını belirtti. Konuşmasının devamında Devlet Bahçeli’nin seçim barajı oyunuyla Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından teslim alındığını söyleyen Kılıçdaroğlu “Devlet Bahçeli’nin en büyük beklentisi siyasi partiler yasasındaki seçim barajının düşmesi. Çünkü düşmezse baraj altında kalıyor.  Barajın inmesi bir günlük iştir. Kaç aydır konuşuluyor Erdoğan da bir türlü çıkarmıyor. Demokrasinin kılıcı gibi duruyor. Bahçeli bu konu üzerinden teslim alınmıştır. Seçim barajının indirilmesi lazım çok basit bir şey değil mi Cumhur İttifakı içerisinde yüzde 7’de mutabakat da sağlandı denildi. Nerede bu mutabakat? “ diye konuştu

Seçim barajının yüzde 7’ye indirilmesi komsusunda fikirlerini de açıklayan Kılıçdaroğlu “Samimi düşüncemi söyleyeyim. Biz yüzde 7’yi de yüksek buluyoruz. Normal gelişmiş ülkeler ve demokrasilerde seçim barajı oranı neyse bizde de o oran olmalı. Yüzde 3 yüzde 5 neyse ama yüksek seçim barajı koymak Milletin iradesine ipotek koymaktır” diye konuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER